Vije-sti

Edo Maajka predstavlja novu pjesmu i spot uoči koncerta u Tvornici

Edo Maajka predstavlja novu pjesmu i spot uoči koncerta u Tvornici

Edo Maajka, jedan od najpoznatijih repera ovih prostora, predstavlja svoj novi fantastičnim bend i video spot pod nazivom "Ne mogu disat".

Od Edinog poslijednjeg single-a "Ojojoj" prošlo je skoro godinu dana i mnogi su sa uzbuđenjem čekali novi materijal popularnog Glavatara.
Za nove pjesme i novi album, okupio je bend koji čine istinski virtuozi svog zanata. Mario Rašić, jedan je od ponajboljih basista u Hrvatskoj, čiji recentni projekt je Balkan Zoo Ensemble, Yogi Lonich, "faca" je među glazbenicima svjetskog kalibra, gitarist koji je svirao s Chrisom Cornellom, Mitchom Mitchellom, Billyjem Coxom i nastupao kao prije Rolling Stonesa, Roberta Planta, Linkin Parka kao i Korna. Postavu čini i Toni Starešinić, vodeći član bendova Chui i Mangroove te Mirsad Dalipi, jedan od boljih bubnjara iz regije, koji dolazi s Kosova, a živi u Zagrebu.


Za spot je zaslužna Pulsar produkcija, redatelj Dario Lonjak, scenarist i producent Velimir Grgić, direktor fotografije Vedran Rapo te montažer Valent Balun.

Pjesmom "Ne mogu disat" Edo Maajka najavljuje prvi koncert s novim sastavom i to 18. ožujka u zagrebačkoj Tvornici kulture.

"Mogu samo reći da mi je baš drago što sam uspio okupiti ovakvu ekipu i jedva čekam ljudima odsvirat nove pjesme, ali i stare u novom ruhu. Jedva čekam stati na binu sa ovim momcima.
Sve ovo vidim ko neki svoj novi početak, svirat ćemo čak 5 novih pjesama s albuma koji ću tijekom godine završiti i izbacit van. Ovo mi je prva svirka s novim bendom, svi ste pozvani, vidimo se”
, poručio je Edo Maajka

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni