Vije-sti

Eddie Vedder otkrio prvi singl s nadolazećeg albuma „Earthling“

Eddie Vedder otkrio prvi singl s nadolazećeg albuma „Earthling“

Nakon nedavno suradnje s Glenom Hansardom na osam skladbi za soundtracka filma „Flag Day“, Eddie Vedder predstavio je svoju najnoviju pjesmu „Long Way“!

Riječ je o prvom singlu kojim najavljuje nadolazeće samostalno studijsko izdanje „Earthling“ te prvoj Vedderovoj suradnji s producentom Andrewom Wattom. Ususret novom albumu glazbenik je otkrio kako obožavatelji uskoro mogu očekivati još jednu novu pjesmu, a u međuvremenu - „Long Way“ je dostupan na glazbenim platformama: https://eddievedder.lnk.to/LongWay

Prikladno naslovnoj temi, singlom „Long Way“ dominira Vedderov karakterističan vokal koji putujući kroz emocije pjesme, slušatelje vodi na mjesto koje zovu domom.

S emocijama i glazbom u prvom planu, singl je objavljen u pratnji jednostavnog lyric videa s prizorima vožnje cestom kroz prirodu:

Prednarudžbe za album „Earthling“ dostupne su putem Vedderove službene web stranice ili fan kluba grupe Pearl Jam (čiji je Eddie Vedder frontman), a u ponudi je i ograničena količina posebnog 7-inčnog vinilnog izdanja na kojemu će se naći aktualni singl „Long Way“ te najavljeni „The Haves“

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni