Vije-sti

dRUMELODY predstavio video

dRUMELODY predstavio video "NewLand" s albuma "Freedom of Imagination"

dRUMELODY je tu, u našem novom okruženju "NewLand" umjetnik koji djeluje kroz nekoliko raznih polja, jesenas je predstavio album ‘’Freedom of Imagination’’, a sada je vrijeme za novi video spot.

On živi u Sarajevu i multimedijalni je umjetnik, od stripa i videa pa do stvaranja zanimljive, tamnijim notama obojane i definitivno underground elektroničke glazbe.
 
Iza sebe broji osam albuma koje možete poslušati na glazbenim digitalnim servisima kao i na njegovoj službenoj stranici drumelody.tv.  Posljednji album "Freedom of Imagination" objavio je ove jeseni za label Sarajevo Disk, a distribuciju za hrvatsko tržište na sebe je preuzeo PDV Records.

Singl  "NewLand" ujedno je i prva s albuma te kao takva otvara vrata prema narednih deset kompozicija koja stvaraju kolaž različitih elektroničkih žanrova od pop electro breaka, electro noisea, old school beata do duba I micro housea. 
 
Danas dRUMELODY, Berin Tuzlić, donosi novi muzički spot kao jedinstvenu video priču ono što mnogi ne vide, ne čuju, a vide i sve čuju i razumiju: Frekvencija emocionalnog komunicaranja na najmanjoj je razini. Ljudi i biljke veće digitalne dopadljivosti nego prirodne, doseglo je najveći stupanj površnosti. Fizičko upravljanje osjećajima je počelo. Osjećaj ukusa, mirisa a danas i dodira, ništa drugo neće donijeti nego tupilo. Inteligencija je na koljenima. Sve su to podsvjesne poruke koje su nam različitim, novim „on line“ doktrinama koje ne poznajemo, servirane na meniju za doručak svakog jutra.’
 
Pripovjedajući pjesmom i videom, NewLand ostavlja jedan zapis vremena u kojem danas živimo, pogledajte novi spot dRUMELODY za pjesmu "NewLand". 
 

 
Novi album Freedom of imagination u izdanju Sarajevo diska možete preslušati OVDJE
 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni