Vije-sti

Doček nove godine uz Psihomodo pop i Vintage Industrial Bar

Doček nove godine uz Psihomodo pop i Vintage Industrial Bar

psihoPsihomodo pop, najmladenačkija rock gospoda, zaokružit će novogodišnjim koncertnim tulumom svoju slavljeničku godinu u Vintage Industrial Baru.

 Psihomodo pop iza sebe ostavlja iznimno uspješnu godinu koja je zasigurno obilježila jedan dio njihove karijere; u 2014. proslavili su 30. rođendan, rasprodali Dom sportova, a sa samih vrhova na ljestvicama top singlova vrpoljile su se njihove pjesme ''Donna'', ''Bejbe'' i ''Zločest kao pas''.  U novogodišnjoj noći Psihomodo pop će na koncertu u Vintage Industrial Baru odsvirati presjek cijele karijere koja uključuje i hitove kao što su ''Ramona'', ''Frida'', ''Ja volim samo sebe''. Tamne mrlje prošlosti ostavite iza sebe i pridružite se Vintage ekipi u opraštanju od 2014. i pozdravljanju nove 2015. godine!

Nakon Psihomodo popa glazbenu štafetu preuzima rezident kluba DJ Frajman koji će vas provozati, rasplesati, razdevetati, raskukuljiti i razmumuljiti uz najbolju rock, pop, indie, alternative, domaću i stranu glazbu.  Alkoholna pića biti na promo cijeni cijelu noć, a radno vrijeme kluba je do 6 ujutro.

Svim gostima i prijateljima kluba Vintage poručuje: "Želimo Vam Sretnu i veselu 2015. godinu!"

Cijena ulaznice za kartu koja će vas odvesti u 2015. godinu u pretprodaji iznosi 80 kn, a na dan/noć dočeka 120 kn. Broj ulaznica je ograničen.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni