Vije-sti

DJ MAX je postao rezidentom na Ibizi!

DJ MAX je postao rezidentom na Ibizi!

DJ MAX, hrvatski DJ i autor najdugovječnije domaće radijske emisije elektroničke glazbe, u klubu El Patio na Ibizi ove srijede starta sa serijalom “Welcome To the Club” Pool Party-a. Ovime je istoimeni radijski show dobio svoj internacionalni live event. Radi se o prvom domaćem radijskom show-u koji je dobio svoj živi klupski rezidencijalni program na Ibizi, otoku koji se smatra središtem svjetske elektroničke scene.

Novouređeni dnevni klub El Patio, dio je hotelsko-klupskog kompleksa Bora Bora i nalazi se na centralnoj plaži Playa d’en Bossa, u gradu Ibizi. Radi se o klubu u kojemu su gostovale brojne DJ zvijezde kao što su Marco Carola, Timo Maas, Miguel Campbel, Stefano Noferini i Paco Osuna.

“Prošle sezone sam nekoliko puta nastupio u klubu Bora Bora i ove godine mi je ponuđena rezidencija srijedom u njihovom klubu El Patio. Dogovorili smo ukupno devet party-a, u samoj špici sezone, od 17. srpnja, do 11. rujna. Naime, ovdje klubovi otvaraju svoja vrata u svibnju i zatvaraju u listopadu pa mi je posebno drago što sam dobio udarne termine. - Izjavio je DJ MAX i dodao: Ovo je izrazito značajno za nastavak moje dugogodišnje karijere, obzirom da me kao nositelja programa na Ibizi, koja je neprikosnoveni svjetski vrh klupske scene, svrstava uz bok najvećih. Istovremeno, ova rezidencija mojoj radijskoj emisiji “Welcome To The Club” daje jednu novu dimenziju.

Radijski show “Welcome to the Club”, DJ MAX je pokrenuo prije 23 godine na Drugom programu Hrvatskog radija (HR2), a prema aktualnoj programskoj shemi emitira se subotom, od 23 sata do jedan sat iza ponoći. Show iz tjedna u tjedan donosi novitete elektroničke klupske glazbe.

Svoje dnevne ili noćne klupske rezidencije ove sezone na Ibizi imaju David Guetta, Martin Garrix, Martin Solveig, Claptone, Solomun, Marco Carola, Luciano… i naš DJ MAX!

Za sve ljubitelje klupske glazbe kojima je Ibiza ipak predaleko, podsjećamo da je radijski show “Welcome To The Club svake subote od 23 sata na Drugom programu Hrvatskog radija (HR2), odnosno u obliku podcasta u Slušaonici Hrvatskog radija te na web servisima Mixcloud, iTiunes, Stitcher i TuneIn.

 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni