Vije-sti

Diskodelija i Orvel + Joyride 30. listopada u Klubu

Diskodelija i Orvel + Joyride 30. listopada u Klubu

Joyride, Diskodelija, Orvel

U četvrtak, 30. listopada, s početkom u 21 sat, u zagrebačkom Klubu nastupit će Diskodelija i Orvel. Nakon koncerta, publiku će, u sklopu programa Joyride, nastaviti zabavljati DJs Pusha B & Ronca B.

Diskodelija je šibenski post-punk bend koji je u svom kratkom životu već nakupio zavidno koncertno iskustvo. Osnovani su 2009. godine, a u prosincu 2013. nastupili su kao predgrupa Girls Against Boys u KSET-u, u sklopu Gričevanja s Jonathanom, te su nastupom otvorili prvi SuperUho festival.

Orvel je zagrebačka indie grupa koju predvode autorski dvojac Igor Ilić i Bojan Arežina zajedno uz Petra Novaka, Ivu Matića i grupu zajedničkih prijatelja koji sudjeluju u stvaranju audio, video i likovnog materijala vezanog uz ime Orvel. Njihov prvi singl "Vodi me" izašao je na indie kompilaciji Tragovi u izdanju Croatia Records. Njihov drugi singl "Ovo nije zapad" donosi novi i drugačiji dream pop zvuk.

DJs Pusha B & Ronca B, u sklopu četvrtog izdanja programa Joyride, puštat će vam indie-rock, indie-pop, synthpop, electronic, dream-pop, post-punk, shoegaze, post-indie pjesme iz svoje fonoteke.


Ulaznice za koncert možete kupiti u pretprodaji po cijeni od 15 kuna, dok će na ulazu cijena ulaznica biti 20 kuna. Na after party je ulaz slobodan do ponoći, odnosno 15 kuna nakon ponoći.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni