Vije-sti

Detour - regionalna glazbena pop atrakcija 12.6. u Hala Parku!

Detour - regionalna glazbena pop atrakcija 12.6. u Hala Parku!

Hala Park nastavlja s glazbenim događanjima. 12. lipnja ugostit će Detour, suvremeni elektro-akustični bend s mnoštvom hitova. "Mjesec", "Snijeg", "Plešem sama", "Tvoje lice se promijenilo", "Daleko", "Ljeto počinje", "Biram", "Bez tebe", te megahit "Zaljubila sam se" rasplesat će i one najokorjelije.

Stvarno smo sretni i uzbuđeni što 12. 6. sviramo u Hala Parku, iz razloga što nam je to prvi samostalni koncert u proteklih godinu dana. Po prvi puta koncertno predstavljamo nove pjevačice Doru i Karlu, te što smo jedni od prvih izvođača u novnom zagrebačkom koncertnom prostoru. Bio sam na jednom od koncerata i radi se o zaista sjajnom prostoru s velikom  pozornicom, zvuk je odličan, atmosfera je festivalska i baš se veselimo, nakon dugo vremena, susretu s najdražom nam publikom u takvom ambijentu. - rekao je uoči koncerta Nenad Borgudan iz Detoura.
 
Ulaznice nabavite preko sustava Entrio: Detour u Hala Parku
 
Cijena ulaznice iznosi 50,00 kn, na dan koncerta 70,00 kn.
 
Prošlog su vikenda Je Veux, Jonathan i Vatra otvorili novi koncertni prostor, Hala Park, koji svojom raznovrsnom ugostiteljskom ponudom i vrhunskom produkcijom postaje nezaobilazno mjesto za izlaske u Zagrebu.
 
Hala Park u sljedećim je mjesecima pripremio bogat glazbeni program, te brojna događanja, uključujući i praćenje utakmica Europskog prvenstva u nogometu. 
Više informacija uskoro!
sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni