Vije-sti

Defected Croatia - prva imena za novi festival u Tisnom

Defected Croatia - prva imena za novi festival u Tisnom

Novi festival u Tisnom je Defected Croatia, svjetski poznati brand house glazbe. Prekrasna lokacija The Garden Resort, svjetski poznati DJ-evi, showcase program glazbenih etiketa, zabave na brodu i plaži, kao i u klubu Barbarella’s čine ovaj događaj. Objavljena su prva imena s line upa među kojima su Basement Jaxx (DJ Set), Dennis Ferrer, Julio Bashmore, Kenny Dope, Roger Sanchez, Guti (Live), Nick Curly, Osunlade, Noir, Riva Starr, Sandy Rivera i Tube & Berger.

Defected, jedan od najcjenjenijih brendova u plesnoj glazbi, dolazi u Hrvatsku, a festival u njihovoj režiji na rasporedu je od 11. - 15. kolovoza 2016. u The Garden Resortu u Tisnom. Defected Croatia će na idiličnoj lokaciji na obali ugostiti mnoštvo svjetski poznatih DJ-eva koji će se naći za pultom na glavnoj pozornici, kao i onoj uz plažu, te na zabavama na brodovima koje će nadopuniti iskustvo zabave na otvorenom.

Prva imena s lineupa uključuju odličnu postavu već poznatih, ali i novih talenata house žanra, kao što su Basement Jaxx (DJ Set), Dennis Ferrer, Julio Bashmore, Kenny Dope, Roger Sanchez, Guti (Live), Nick Curly, Osunlade, Noir, Riva Starr, Sandy Rivera, Tube & Berger, Sonny Fodera, Sam Divine, Franky Rizardo, &Me, Adam Port, David Mayer, Purple Disco Machine, John Morales, ANOTR, Dario D’Attis, Eli Escobar, Fred Everything, Worthy, Luke Solomon i Simon Dunmore.

Potpuni festivalski program uključuje i partnere Defected In The House, Strictly Rhythm, Glitterbox, Classic i DFTD koji će programirati zvuk pozornica i raznih događaja na festivalu, promicati najbolje izvođače u house žanru, underground DJ talente, sve to uz najviše produkcijske standarde koji odlikuju Defected zabave svih godina postojanja.

Jedinstvena lokacija na obali, The Garden Resort u Tisnom, na glavnoj će pozornici ugostiti headlinere iz cijelog svijeta, nadomak plaže, na kojoj se nalazi pozornica smještena odmah uz more s pogledom na obližnje otoke, a sve to pruža magično iskustvo za izvođače i posjetitelje. Legendarni klub na otvorenom Barbarella’s omogućava ples pod zvijezdama sve do zore. Zabave na brodu koje će se održavati dva puta dnevnoodržavat će se na drvenom brodu Argonaughty koji će biti dom nezaboravnih trenutaka. Dodatna imena na line upu, program i raspored zabava na brodovima bit će objavljeni uskoro.

Ulaznice za ranoranioce su u prodaji na stranici http://defct.de/9tgKLJ

Više informacija o lokaciji, smještaju, i programu pronađite na stranici www.defected.com/croatia

Prva imena:
Posebni gosti: BASEMENT JAXX (DJ SET)
DENNIS FERRER / JULIO BASHMORE / KENNY DOPE / ROGER SANCHEZ / GUTI (LIVE) / NICK CURLY / NOIR / OSUNLADE / RIVA STARR / SANDY RIVERA / TUBE & BERGER / SONNY FODERA / SAM DIVINE / FRANKY RIZARDO / &ME / ADAM PORT / DAVID MAYER / DARIO D’ATTIS / ELI ESCOBAR / FRED EVERYTHING / PURPLE DISCO MACHINE / JOHN MORALES / ANOTR / WORTHY / LUKE SOLOMON / SIMON DUNMORE / + nova imena bit će objavljena uskoro

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni