Vije-sti

Čudnoređe, Dosh Lee i Biciklić @ Medika

Čudnoređe, Dosh Lee i Biciklić @ Medika

Grey Room AKC Medike u petak, 22. svibnja, biti će poprište nastupa ČudNoReĐa, te promocije debitantskog albuma Dno Je Sve Rijeđe. Uz ČudNoReĐe nastupiti će gosti Dosh Lee i Biciklić

Ali to nije sve! Osim ČudNoReđA, 50 nijansi Sive sobe ošarenit će i gostujući bendovi na koje je Ognjen također bacio svoje izvođačke pipke, pa se zbog njih neće skinuti s bine cijele noći:

Razvali lee su mnoge pozornice diljem regije kao Bruce Lee. Skoro su postali Prosh Lee kad su im pjevači osh lee, a lee im je dosh’o pjevat Ognjen ČudNoReĐe i opet su Dosh Lee.  Oš čagicu, oš mosh, oš pogo…sve se može uz ležernu žestinu ove neozbiljno ozbiljne rock/funk/rapcore mašine. Treći album je u izradi.

Nakon što je u proteklih pet godina nastupima u svakom kafiću, klubu, parku i uličnom prolazu u gradu pažljivo usavršavao svoj tragikomično-šansonjerski prog pank izričaj, Ognjen je konačno spreman okruniti prvu fazu svoga životno-muzičkog projekta ovim koncertom karijere. Debitantski album Dno Je Sve Rijeđe kojeg će ovom prilikom promovirati sadržava najbolje od najboljeg iz njegove raznovrsne pjesmarice.  A kad je tome tako onda možete, osim neočekivanog, očekivati smijeh i suze, mudrost i ludost, te još masu različitih osjećaja i misli koje ČudNoReĐe i čine tako jedinstvenim fenomenom. Ako vas je ikada u ovih pet godina Ognjen svojom glazbom dotaknuo na bilo koji način, natjerao da se zamislite, zapitate ili jednostavno nasmiješite,  ovo je dan kada imate priliku doći zajedno s njim proslaviti tu činjenicu. U tradiciji Ognjenovog koncertiranja u svakakvim postavama, neće se do dana koncerta znati koliko članova će brojati njegov prateći bend. Ali sigurno je da ga nećete gledati solo. U svakom slučaju, delirični ples je zagarantiran.

Auditorij Sive sobe je ovu bizarno-autoironičnu Joj!Pank alko-atrakciju već odavno prihvatio objeručke i objenoške. Podsjetimo se opet zašto Biciklića nikad nismo siti. Ovaj put će nas BICIKLIĆ izvozati uzduž i poprijeko uz slavljenika Ognjena ČudNoReđA na bubnjevima i pratećim vokalima, koji se zbog poslovnih obveza njihovog originalnog bubnjara redovito hvata ove role.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni