Vije-sti

Chui ovu glazbu uz bend Tannu Tuwa

Chui ovu glazbu uz bend Tannu Tuwa

U sklopu programa „Chui ovu glazbu“ najfriškija klupska senzacija, Tannu Tuwa, 19.ožujka dolazi da raspleše i razdrma VIP Club!

Nakon što su u četvrtak, 26.veljače. totalno do temelja razdrmali zagrebački Funk i dva dana kasnije osječki Epic u Tvrđi, ovaj senzacionalni četverac se sprema isporučiti novo iznenađenje. Prave detalje bend ne želi otkrivati u javnosti, ali biti će skroz avangardni, neobični, lucidni, lukavi i vrlo hrabri. Nešto posve drugačije. Art i pop kultura.

 Gorku stvarnost prekida ovaj iznimno nadahnuti rasplesani bend sastavljen od dva vodeća elementa – fantastičnih ritmova Đure Dobranića (bubnjevi) i drajverskih linija Igora Farkaša (bas), te elektronikom suptilnih detalja Ivana Krajcera (synth/sampler) i neobičnog, posve alternativnog frontmena Zorana Vujanovića koji koristi cijeli asortiman pedala i efekata u svrhu obogaćivanja zvučne religije.

 Tannu Tuwa su muzičari koji idu protiv deklinacije osjećaja. Usmjereni su samo u jedno: da vam bude FANTASTIČNO. Izrasli iz psihodelične rave/techno/trance-rock/funk kulture, ova četiri sjajna glazbenika priređuju nezaboravne tulume, no ovaj u VIP Clubu će biti poseban. Možemo vam otkriti još samo da će imati dva gosta – Nicolas Sinkovića (vibrafon) i čuvenog Žarka Hajdarhodžića (flauta), a performansu će pridonijeti i živo-ne-živa tijela modne dizajnerice Nevenke Buzov…
Ulaz besplatan

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni