Vije-sti

Četiri dana do koncerta Zabranjenog pušenja u Boogaloo-u

Četiri dana do koncerta Zabranjenog pušenja u Boogaloo-u

Sarajevske legende, bend Zabranjeno pušenje, nakon izuzetno uspješne objave svog novog, jedanaestog po redu albuma “Šok i nevjerica”, u petak 30.11. dolaze u Boogaloo, gdje će održati koncertnu promociju albuma.

Album je “oživio” 31.10. i od tada je dostupan na službenoj stranici benda te na njihovom You Tube kanalu. U samo tri tjedna, skinut je više od 30.000 puta, a na You Tube-u broji preko 20.000 pregleda! Već se po najavnom singlu “Irska”, dalo naslutiti da će biti odlično prihvaćen, a tome u prilog ide I činjenica da se singl na više ljestvica plasirao kao hit tjedna.

“Šok i nevjerica” nam donosi četrnaest novih pjesama, za koje je većinu tekstova napisao Davor Sučić aka Sejo Sexon, a za produkciju i aranžman zaslužni su Toni Lović, Sejo Sexon i cijeli bend. Izvršnu produkciju potpisuje Dario Vitez. Svi ljubitelji Zabranjenog pušenja biti će zadovoljni, jer novi album nudi očekivano dobre materijale i zanimljiva gostovanja bosanske reperice Sassje, kao i majstora sevdalinki, Damira Imamovića.

Za sve one, koji album još nisu poslušali, besplatan download je dostupan na http://www.zabranjeno-pusenje.com/ i na https://youtu.be/d9PPaoiy7EY.
Ulaznice u prodaji putem sustava Eventim i Entrio, blagajna kluba Boogaloo, Diry Old Shop te knjižara Rockmark po cijeni od 80 kn, na dan koncerta 100 kn.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni