Vije-sti

Buč Kesidi rasprodali dva zagrebačka koncerta u jedan dan - dodan treći datum

Buč Kesidi rasprodali dva zagrebačka koncerta u jedan dan - dodan treći datum

Pančevski indie dvojac Buč Kesidi u samo jedan dan rasprodali su dva koncerta u dvorištu Akademije likovnih umjetnosti u Zagrebu. Nakon njih dodan je i treći datum – nedjelja, 26. rujna.

Ovime je bend potvrdio svoj regionalni status i u Zagrebu, gdje se njihovo gostovanje čekalo više od godinu i pol dana, od posljednjeg nastupa u Saxu u siječnju 2020.

Bez sumnje najznačajnije regionalno novo ime na sceni u zadnje dvije godine, bend koji je proizveo ogroman hype fantastičnim albumom “Euforija”, uvrštenom na ljestvice najboljih te godine, kasnije ga je objavio i na ekspresno rasprodanom vinilnom izdanju.
Nakon niza nastupa na najvećim festivalskim pozornicama regije ovog ljeta, Buč Kesidi dolaze u Zagreb. Bend je i na regionalnoj turneji po Cinestar kinima predstavio svoj prvi koncertni film "Buč Kesidi: Euforija uživo”.

Kritika hvali glazbu i tekstove nazivajući pjesme himnama generacije, a milijunski pregledi na YouTubeu i rasprodani koncerti govore da ljevoruki disko pop-rock electro boy bend duo, kako sami sebe Buč Kesidi naziva, opravdavaju poziciju regionalnih zvijezda.


 

Koncerti su u limitiranom kapacitetu, a novih 400 ulaznica za novi datum je u prodaji. Ulaznice su dostupne od petka 20. kolovoza u 12:00 po cijeni od 80 kn na svim fizičkim prodajnim mjestima Eventim sustava kao i online na www.eventim.hr. Ostane li ih, na dan koncerta će cijena iznositi 100 kn.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni