Vije-sti

Bogovi post rocka ponovno u Zagrebu

Bogovi post rocka ponovno u Zagrebu

Nakon rasprodanog koncerta u Močvari 2014. godine velikani post-rocka God Is An Astronaut vraćaju se u Zagreb 15. srpnja.

Poznato je da neki izvođači razviju poseban odnos s našom publikom. Nekima je potrebno kraće, nekima dulje vrijeme, a ogromna većina nikada niti ne uspije u tome.

Sigurno je da su God Is An Astronaut primjer izvođača koji su nakon samo dva koncerta u Hrvatskoj zaslužili svoj status neospornih miljenika domaćih poklonika kvalitetne glazbe. Stoga nimalo ne čudi da su oni odlučili uzvratiti ljubav još jednim posjetom Hrvatskoj! Promocija još uvijek atualnog albuma "Helios/Erebus" bila je predobra prilika da bi se propustilo omogućiti ovim kultnim Ircima da predstave svoju magičnu glazbu.

Već niz godina God Is An Astronaut zasluženo uživaju u reputaciji jednog od najboljih post rock bendova svih vremena čije se ime izgovara uz bok velikanima poput Sigur Rós, Mogwai ili Explosions in the Sky. Ali zbog njihovog konstantnog eksperimentiranja i inovacija, njihova glazba privlači širok krug publike, od rocka preko ambijentalne pa do elektronske glazbe.

Svi oni i dalje bivaju opčinjeni glazbenom magijom koju isporučuju ovi veličanstveni umjetnici potvrđujući tako njezinu jedinstvenost. A s obzirom da je poznato da svu ljepotu i dinamiku svoje glazbe najbolje dočaravaju na koncertnim nastupima, zasigurno nas očekuje vanserijsko iskustvo u kojem ćemo uživati u snazi njihovih moćnih pjesama te svjedočiti daljnjem učvršćivanju povezanosti između publike i glazbenih genijalaca God Is An Astronaut.

Cijena ulaznice iznosi 85kn u pretprodaji, 100 kn na dan koncerta. Informacije o pretprodaji uskoro.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni