Vije-sti

Billie Eilish objavila novi singl i video

photo: Billie Eilish, credit: Kelia Anne MacCluskey

Billie Eilish objavila novi singl i video "Your Power" te najavila drugi studijski album

Na ugodno iznenađenje fanova diljem svijeta, mlađahna i Grammyjem nagrađena glazbenica Billie Eilish objavila je novi singl te za ljetne mjesece najavila i novi studijski album!

Nova pjesma "Your Power" emotivna je balada snažne poruke, a prati je i videospot s redateljskim potpisom ove mlade glazbenice! Pjesma od danas svira u domaćem radijskom eteru, a dostupna je i putem svih glazbenih streaming platformi: umhr.lnk.to/BillieEilishYourPower

 

Ovo mi je jedna od najdražih pjesama koje sam ikada napisala. Osjećam se ranjivom što je objavljujem, jer mi je jako prirasla srcu. Pjesma govori o raznim situacijama koje smo doživjeli ili kojima smo svjedočili. Nadam se da može inspirirati promjenu. Probajte ne zloupotrebljavati svoju moć - otkrila je Bilie Eilish putem društvenih mreža.

 

S objavom novog singla, stigla nam je i potvrda kako ove godine stiže i njen iščekivani drugi po redu studijski album! Naslova "Happier Than Ever", izdanje nam stiže 30. srpnja, donosi ukupno 16 pjesama, a otkrivena je i naslovnica. Osim u digitalnom obliku, album će biti dostupan u raznim fizičkim formatima - od CD-a, vinila do kasete, a svi formati su dostupni i za prednarudžbe: umhr.lnk.to/BEhappierthanever

 

Podsjećamo, Billie Eilish jedna je od najuspješnijih glazbenica gen-z generacije, koja je sa svojim debitantskim izdanjem "ocean eyes" u vrlo kratkom vremenu osvojila čitav svijet. Glazbu stvara zajedno sa svojim bratom FINNEAS-om, a s prvim studijskim albumom "WHEN WE ALL FALL ASLEEP, WHERE DO WE GO?" obilježili su 62. po redu dodjelu Grammy nagrada, osvojivši priznanja u svim ključnim kategorijama! Billie Eilish ujedno je ispisala povijest i postavši najmlađom glazbenicom i autoricom koja je kreirala James Bond tematsku pjesmu - "No Time To Die", za koju je također ove godine osvojila Grammy priznanje. 

 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni