Vije-sti

Bernarda u novoj live izvedbi pjesme

Bernarda u novoj live izvedbi pjesme "Colors"

U novom izdanju glazbenog projekta Moonlight Sessions gostuje glazbenica BERNARDA. U ovom glazbenom serijalu, koji je već dobro poznat svim ljubiteljima dobre glazbe diljem regije, BERNARDA se predstavlja izvedbom pjesme Colors s kojom se natjecala na ovogodišnjem hrvatskom izboru za pjesmu Eurovizije „Dora 2021.“

U trenutku ove objave, ta izvedba ima blizu milijun pregleda na Youtubeu. Pjesmu „Colors“ napisala je zajedno s istaknutim skladateljem Borisom Milanovom, a ovaj put ju izvodi uz pratnju Moonlight Sessions benda u potpuno novom aranžmanu.

Predivna atmosfera, fantastični glazbenici, pjesma – top, kad se to sve spoji nastaje stvarno jedno čudo. Toliko pozitivne energije, jedna takva živahnost, spontanost, razigranost, meni je bilo super iskustvo, nadam se i svima koji su sudjelovali. Nezaboravno! Uvijek ću se toga rado sjećati. Nikad nije dosta dobre muzike, dobre pjesme, treba nam to, a najviše sad u ovom ludom vremenu. - kaže Bernarda.

„Moonlight Sessions” želi publici pružiti kompletan doživljaj izvedbe uživo, te promovirati glazbeno autorsko stvaralaštvo. Ujedno povećava ponudu online koncerata, a publici nudi vrhunski audio i video doživljaj, te upoznavanje novih glazbenika i izvođača.

Intek Music & Beyond Pines Films kao nositelji navedenog projekta zalažu se za promoviranje manje poznatih kvalitetnih glazbenika koji se ne pojavljuju često u medijima, te je publika nepravedno zakinuta za njihove vrhunske live izvedbe.

Bernarda Brunović je švicarska pjevačica hrvatskog porijekla. Usavršavala je pjevanje u Švicarskoj kod vokalnih mentora Ruth Ackermann i Franka Tendera. Nastupa od svoje 12. godine na raznim manifestacijama i festivalima u Hrvatskoj, Švicarskoj i Njemačkoj. Svojim osebujnim moćnim vokalom te iznimnim vokalnim sposobnostima istaknula se kao pjevačica kojoj dobro leži gospel, soul, blues i jazz. Gostovala je na brojnim festivalima i koncertima diljem Europe, te surađivala s mnogim glazbenicima i vokalnim sastavima (Marco Gottardi and the Silver Dollar Band, Volkshaus Zürich Gospel choir, Destiny Chukunyere i dr.).

2018. godine Bernarda je sudjelovala u njemačkom TV showu »The Voice« gdje se plasirala u polufinale. Bernarda je koautorica pjesme »All Of My Love«, predstavnice Malte na natjecanju Eurosong 2020. koju izvodi Destiny Chukunyere. Osvojila je 1. mjesto na Večerima Dalmatinske šansone Šibenik (2014. i 2016. godine), a natjecala se i na švicarskom izboru za Eurosong 2010. s pjesmom «Confidence» kada je osvojila drugo mjesto.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni