Vije-sti

Barbari i S3ngsi zajedno nastupaju u Saxu

Barbari i S3ngsi zajedno nastupaju u Saxu

U subotu, 7. ožujka, večer prije Dana žena, sve hvaljenija istarska grupa Barbari i jednako hvaljeni zagrebački bend S3ngs, nastupaju u klubu hrvatskih glazbenika Sax!

 I Barbari i S3ngs su nastupali na INmusic festivalu. I jedni i drugi na svojim koncertima ne ostavljaju nikoga ravnodušnim. I jedni i drugi su vrhunski hrvatski rock bendovi nove generacije.

 Barbari su krajem prošle godine objavili vrlo hvaljeni album ‘Santa Barbara’, a ‘Mjesečina’, ‘Realnost’, ‘Moje vrijeme’, ‘Ma nema veze’, ‘4’  samo su neki od hitova ove istarske atrakcije, koje će izvoditi pojačani sa ‘tri gracije’ odnosno tri saksofonistice (Jovana Joka, Petra Horvat i Weronika Partyka na tenor i bariton saksofonima) garantirajući istovremeno nezaboravni groove osam iskusnih glazbenika na pozornici predvođenih energičnom Barbarom Munjas.

 I S3ngsi su ostavili već dobar trag na sceni pa će tako sa svojih albuma ‘Moderno trijezan’ i ‘Costa S3ngsia’ sigurno izvoditi hitove ‘Disciplina’, ‘Univerzalka’, ‘Na more’, ‘Dođi’, a uskoro se spremaju i u studio snimiti novi album.

 Dva iskusna benda s puno koncertnog iskustva iza sebe i jednako puno odličnih recenzija albuma, garantiraju vrhunski provod u subotu navečer.

Cijena ulaznice:  20 kn

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni