Vije-sti

Barbara Munjas je

photo: Barabara Munjas, credit: Ira&John

Barbara Munjas je "Nepobjediva"! Poslušajte pjesmu s kojom stiže na Doru

Nakon sjajnog nastupa i plasmana na Dori 2023 na kojoj se natjecala s pjesmom "Putem snova", Barbara Munjas na Doru 2024 stiže s odvažnom pjesmom "Nepobjediva".

" S obzirom na to da sam se lani na Dori super provela odlučila sam i ove godine aplicirati i poslati 'Nepobjedivu' da pronađe svoje mjesto i priliku da dopre do većeg broja slušatelja. Ovo je ujedno i pjesma s kojom najavljujem novi album na hrvatskom jeziku koji nastaje u suradnji sa Zoranom Majstorovićem koji osim na ovom singlu potpisuje aranžman za sve ostale pjesme koje će se naći na albumu. Biti će ovo mali zaokret u zvuku i pristupu. ", o nadolazećem nastupu i planovima ispričala je Barbara.

Za "Nepobjedivu" Barbara kaže da je "nastala kao oda zdravim ljubavnim odnosima koji jedva da postoje u današnje vrijeme. Vesela pjesma pozitivnog karaktera bez filozofije. Osim Zorana i mene svoj su doprinos i zvuk pjesmi dali Camilla Collet, Giorgio Giacobbi i Paolo Jus, dok je za snimanje, miks i master zaslužan Matej Zec. Raduje me što sam i ove godine dobila priliku da se predstavim na Dori!".

"Nepobjediva" je dostupna na svim streaming servisima.

Dora 2024. izravno će se prenositi na programima HTV-a, platformi HRTi i na mrežnim stranicama HRT-a, u veljači 2024. godine. 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni