Vije-sti

"Bajka" u spotu

Nakon predstavljanja javnosti početkom prosinca prošle godine i pozitivnih kritika koje je 'Bajka' dobila, Sandro Bastiančić i Nina Romić su se uhvatili posla i s ostatkom ekipe marljivo pripremali spot.

Sandrina prva kantautorska pjesma tako je pretočena u video koji prati priču ove predivne ljubavne balade.  Nina i Sandro na prvom su zajedničkom projektu pokazali savršenu usklađenost, a njezin je anđeoski glas prenio sve iskrene emocije baš kako je Sandro i zamislio. Bila je to još jedna potvrda njegovog nepogrešivog odabira. Dvoje vrhunskih kantautora stvorili su divnu ljubavnu pjesmu kojom će se uskoro predstaviti i na ovogodišnjem 65. Zagrebačkom festivalu.

'Bajka' je uvertira u Sandrin kantautorski rad koji će nam, ne sumnjamo ni sekunde, iznjedriti još mnogo predivnih skladbi.    

Trsatska Gradina, jedna od najstarijih fortifikacija u Hrvatskom primorju i omiljena riječka šetnica Molo longo, savršeno su se uklopilli i besprijekorno odigrali svoje uloge u spotu kojeg je režirao Igor Modrić, a snimio Robert Klačić. 

Sada se samo prepustite i uživajte u nježnom duetu, ispunjenom iskrenim emocijama i onim najvažnijim – ljubavlju!

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni