Vije-sti

Bad Copy + Dregermajster Crew & In Da Klub

Bad Copy + Dregermajster Crew & In Da Klub

Bad Copy

Bad Copy je hip-hop sastav iz Beograda nastao 1996. godine, a koji danas čine Skaj Vikler, Bdat Dzutim i Ajs Nigrutin. Bend iza sebe ima cetiri studijska albuma: "Orbod mebej" iz 1996. godine, "Sve sami hedovi" iz 2003, "Najgori do sada" iz 2006. Povratnički album "Krigle" predstavlja prvo studijsko izdanje sastava Bad Copy još od naslova "Najgori do sada" objavljenog 2006. godine i prestanka rada benda, koji je uslijedio dvije godine kasnije. U Tvornicu Kulture dolaze sa mixom svega toga i jos nekim iznenadjenjima.

Od 2008. godine, pa na ovamo, famozna audioseks skupina Dregermajster Crew predstavlja sve ono loše čega ste se oduvijek sramili. Iza sebe su do sada ostavili četri albuma (Str8 From The Klet, Nemoj Strugat, Rostna Piva I Mlada Prknad, Šampionat 2013: Borba Frente, Borba!), par zanimljivih gostovanja i hektolitre popijenog alkohola. Sigurno ste imali prilike čuti za njih. Imaju više članova nego Wu Tang (ni sami ne znaju koliko ih je), a mogu popiti više od Šeksa i Grdovića zajedno.

In da Klub, najtvrđi program u gradu koji se jednom mjesečno odvija u klubu Klub, a znaju tu i tamo navratiti do Tvornice i razvaliti na after partyju nekog hip hop giga. Tako će biti i nakon Bad Copyja.

Veliki pogon Lažni rap/bangerzz/hip hop DJs: Loc Dogg & Matzee

Mali pogon old skool/ R'n'B DJs: Sin & Mikhee

Od 28. ožujka do 15. svibnja cijena ulaznica će iznositi 50 kuna, a na dan koncerta 65 kuna.

Ulaz na after je od ponoći, a cijena ulaznice je 20kn. Potražite ih na službenim prodajnim mjestima: Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1 Aquarius CD shop, Varšavska 1 Dirty Old Shop, Tratinska 18 ili u sustavima Entrio.hr
sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni