Vije-sti

Axl Rose će zamjeniti Johnsona u AC/DC-u???

Axl Rose će zamjeniti Johnsona u AC/DC-u???

Danas su izbile glasine kako bi Axl Rose mogao biti zamjena Brianu Johnsonu do kraja turneje benda. Brojni mediji su prenjeli vijest koja je orginirala na radiju Atlanta 100.5, a časopis NME prenosi kako su stupili u kontakt s predstavnicima benda AC/DC, ali nisu dobili službenu potvrdu o glasini, doduše istu nisu ni opovrgnuli.

Da podsjetimo čitatelje, Brianu Johnsonu doktori su nedavno do daljnjeg zabranili nastupe uživo, kako bi se Johnson, kojem prijeti totalni gubitak sluha mogao pošteno oporaviti. Bend ne želi prekinuti turneju u sklopu koje trebaju odraditi još deset nastupa, pa su navodno kontaktirali Axla da nastupi kao zamjena.

DJ radia Atlanta koji je prvi prenio vijest, izjavio je kako mu je iz povlaštenih izvora došla informacija kako bend ne želi prekinuti turneju, i iako su zahvalni i cijene Johnsona kao frontmana, trenutno ne može nastupati te da nema razloga da show ne ide dalje. Napravili su audiciju za nastup, a navodno je Axl samo radi toga doletio u Atlantu. 

Dok se čeka službena potvrda, mišljenja javnosti su podjeljena, a većini je sama pomisao na ovaj ili onaj način smiješna.

Što vi mislite? Komentirajte na Facebooku.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni