Vije-sti

Američki rock bend ANTEMASQUE stiže na INmusic festival!

Američki rock bend ANTEMASQUE stiže na INmusic festival!

ANTEMASQUE je najnoviji projekt dokazano talentiranog dvojca Omara Rodríguez-Lópeza i Cedrica Bixler-Zavale, najpoznatijih kao okosnica dvaju neprežaljenih prog-rock američkih bendova – At the Drive-In i Mars Volta. Bend je oformljen u travnju 2014., a prvi album, snimljen s bubnjarem Daveom Elitchom i Fleom iz Red Hot Chili Peppersa na bas gitari izdan je već nekoliko mjeseci kasnije.

Prvi singl “4AM” opisan je kao nabijeni pankerski rock pomiješan sa zaraznim izmjeničnim ritmom karakterističnim i za Flea i za dečke iz Mars Volte. Unutar tjedan dana, od 9. do 15. travnja, izbacili su još 3 singla! Publika i glazbeni kritičari su tako mogli čuti 4 pjesme ovog novog benda koje su gotovo jednoglasno opisane kao mješavina punka i progresivnog rocka. Antemasqueov istoimeni album izdan je u studenom 2014. godine, a od nedavno je dostupan i u vinilnom izdanju. Ovog ljeta ANTEMASQUE će žestokom svirkom podebljati INmusicov line-up!

Jubilarno izdanje INmusic festivala uveličat će Florence + the Machine, FFS (Franz Ferdinand & Sparks), Placebo, Paolo Nutini, Of Monsters and Men, La Roux, Black Rebel Motorcylce Club, Death Cab For Cutie, Eagles of Death Metal, Future Islands, Frank Turner and the Sleeping Souls, Repetitor, Aziza Brahim, Halka, Batida, Kate Tempest, Jonathan, Sassja, ANTEMASQUE i mnogi drugi.

Festivalske ulaznice po povoljnijoj cijeni od samo 299 kuna za sva 3 dana se mogu kupiti još samo do 17. travnja.

INmusic festival organizira se od 22. do 24. lipnja 2015. godine uz potporu Ožujskog piva kao powered by sponzora te OTP banke koja omogućava beskontaktno plaćanje na festivalu. Festivalske ulaznice za deseto izdanje INmusic festivala po cijeni od samo 299 kuna mogu se nabaviti do 17. travnja. Ulaznice se mogu kupiti putem INmusic Webshopa, u Dirty Old Shop-u u Zagrebu te u svim poslovnicama OTP banke u Hrvatskoj.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni