Vije-sti

Akustika u veljači - od bluesa do etna!

Akustika u veljači - od bluesa do etna!

Program Akustike utorke u veljači će u zagrebačkom Rockmarku i riječkom Tunelu ispuniti šarolikim glazbenima žanrovima - od bluesa do etna!

Program će u ovom mjesecu započeti 2. veljače u glazbenoj knjižari Rockmark, uz cijenjenog usnoharmonikaša Tomislava Golubana i priznatog gitariste Nebojše Buhina, koji će po prvi put uživo predstaviti svoj nedavno objavljeni instrumentalni album "For A Friend & Brother".

Tjedan kasnije, u utorak 9. veljače, zagrebačka skupina Mjuzikl će svoje nove pjesme koje pripremaju za debitantski album, po prvi put uživo predstaviti i pred riječkom publikom, u klubu Tunel.

S juga Hrvatske - iz Dubrovnika, na pozornicu Rockmarka će se u utorak, 16. veljače smjestiti skupina Feredon. Momci su nedavno predstavili novi album "Feredonia" (dostupan za besplatni download), a ovom prilikom će izdanje prosvirati u akustičnom obliku.

Posljednji utorak u veljači, onaj 23.2., u riječkom klubu Tunel će biti u znaku interesantne labinske skupine Loell Duinn, koja će u sklopu Akustike publici predstaviti svoju jedinstvenu kombinaciju suvremenih zvukova s folklornim i etno elementima.

Početak nastupa u Rockmarku je u 19 sati, dok u Tunelu svirke počinju u 22 sata. Ulaz je slobodan! #zvučidobro

02.02. | Rockmark: TOMISLAV GOLUBAN & NEBOJŠA BUHIN (19:00)

09.02. | Tunel: MJUZIKL (22:00)

16.02. | Rockmark: FEREDON (19:00)

23.02. | Tunel: LOELL DUINN (22:00)

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni