Vije-sti

6. Skaville Winter Edition uz francuski 8°6 Crew

6. Skaville Winter Edition uz francuski 8°6 Crew

wsSkaville Booking u suradnji sa klubom Attack ponovno će ugostiti Parižane 8°6 Crew u Zagrebu u klubu Attack, u petak 06. veljače 2015. godine.

8°6 Crew jedan su od najpoznatijih europskih ska/reggae/Oi! skinhead bendova, a u 2015. slave dvadeset godina od osnutka benda. Krenuli su kao street punk i oi bend 90ih, a dolaskom puhača počeli su svirati ska i reggae koji ih je ubrzo izbacio u orbitu. Nakon što su izdali klasik album "Bad Bad Reggae", rasprodali su svoje ploče diljem Francuske i Njemačke, krenule su turneje po Europi a 2001. snimili su mini album "Menil Expres", na kojem se nalazio i hit "Marseille“ gdje su pokazali i snažan utjecaj duba. Trenutno uživaju status jednog od najpopularnijih i najkvalitetnijih bendova na ska sceni, a 2010. izdali su zadnji album "Old Reggae Friends" koji je aktualizirao 8°6 Crew.

Ulaznica u pretprodaji košta 55 kuna, a ako ostane na dan koncerta 70 kuna. Broj ulaznica je ograničen. Kupiti ih možete isključivo na www.entrio.hr i svim Entrio pretprodajnim mjestima
sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni