Vije-sti

30Zona, Retfatlanta i Numero najavili zajednički koncert u Tvornici kulture

30Zona, Retfatlanta i Numero najavili zajednički koncert u Tvornici kulture

Zagrebački zločesti dečki 30Zona, osječki trap kolektiv Retfatlanta i predstavnik novosadskog labela Hazze, Numero, nastupit će u Tvornici kulture 18. Listopada kao odlična uvertira u novu sezonu trap partyja.

30Zona su Shin i Galaš, dva nerođena brata iz Kozari Boka u Zagrebu ( jedini kvart koji se može poistovjetiti s riječju ghetto). Prije samo dvije godine krenuli u glazbenu avanturu, a već iza sebe imaju objavljene singlove za izdavačku kuću Bassivity (“Galaš”, “Shin”) i Hazze (“Nonstop” i “Loše Navike”) koji zajedno broje preko 800 tisuća pregleda na Youtubeu u nepunih 7 mjeseci.
Iako novi na sceni, već bilježe nastup na najvećem regionalnom festivalu EXIT kao i prvom izdanju novih Dana piva u Karlovcu. Tamo su u sklopu Drito stagea nastupali drugog dana zajedno s Vojkom, High5 i Buntaijem.


Retfatlanta je osječka trap grupa koja u zadnje vrijeme dobiva sve više pažnje u underground krugovima. Članovi ovog kolektiva su Massimo Savage, z++ i Đi. Na nastupima Retfatlante možete očekivati svega po malo - tvrd rep, psihodelične melodije, debeli 808 i odličnu atmosferu!
DJ-i:
TRAPLES
Lilcutwrist

Ulaznice su u pretprodaji po cijeni od 35 kn, dok će na dan koncerta cijena iznositi 50 kn.
Ulaz na Traplesov after je besplatan svima s ulaznicom za koncert, dok ostali plaćaju 20 kn na samom ulazu u Tvornicu (after je iza 01h).

Službena prodajna mjesta:
Dirty Old Shop, Tratinska 18, Zagreb
Rockmark, Berislavića 13, Zagreb
Entrio.hr


 

Organizator koncerta je yem.
 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni