Vije-sti

!!! (CHK CHK CHK) stiže na SHIP

!!! (CHK CHK CHK) stiže na SHIP

Disco punk genijalci, bend !!! (CHK CHK CHK) stat će na stage Tvrđave sv. Mihovila 12. rujna ove godine i zavajbat drugi po redu SHIP!

1. !!! (CHK CHK CHK) OTVARAJU SHIP 2024.!

Američki disco punk genijalci iz Sacramenta, s imenom inspiriranim filmom "Bogovi su pali na tjeme" i  poznati po prvoklasnim nastupima koji pršte od energije, headlineri su ovogodišnjeg SHIP-a! Frontmen Nic Offer kaže da su uvijek težili nečem neobičnom i čudnom. A njihov deveti album po redu, Let it Be Blue donosi i prenosi upravo to - transformaciju u neka nova neobična područja. Svaka od 11 pjesama jedan je samostalni, komplicirani svijet za sebe i taj svijet stiže u grad domaćin SHIP-a, Šibenik. !!! (CHK CHK CHK) su česti i poželjni gosti poznatih svjetskih festivala, a sad će na mapu svojih nezaboravnih nastupa upisati i SHIP 2024.

2. APPLY TO PLAY - ZAPOČELE PRIJAVE!

Danas su otvorene prijave za domaće i strane izvođače
koji žele zasvirati pred predstavnicima europske, ali i svjetske scene. Prošle je godine publika SHIP-a brojala preko 3.000 ljudi, od kojih je bilo više od 300 glazbenih profesionalaca i više od 40 bendova. Tko će biti među onima koji će ove godine imati priliku zasvirati na najjačim pozornicama festivalske scene - na Tvrđavi sv. Mihovila, u Kući umjetnosti Arsen, u klubu Azimut ili u Tunelu - saznat će se u travnju nakon detaljne obrade svih prijavljenih. Prijave su otvorene do 11. ožujka 2024.

3. BLIND TICKETS SU RASPRODANE, ALI - OD DANAS U PRODAJI EARLY BIRD ULAZNICE!

SHIP festival svojim je prvim izdanjem dobio povjerenje čini se, jer su blind ulaznice planule. A od danas, nakon !!! (CHK CHK CHK) otkrivenja, organizatori su pustili u prodaju early bird ulaznice, i to:

Festival Early Bird - 29

Opening Concert Early Bird - 29 €

Festival + Opening Concert Early Bird - 34

Pro pass Early Bird - 59

SHIP 2024 održat će se od 12. do 15. rujna, a jedina garancija da ga nećete propustiti je kupnja ulaznice već sad!

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni