Specijal

A što ćeš ti večeras? Album - knjiga – koncert – 25.3.2020.

A što ćeš ti večeras? Album - knjiga – koncert – 25.3.2020.

Budući da smo onemogućeni prisustvovati kulturnim događajima u Hrvatskoj, kao i u ostatku svijeta, na Sound Report portalu svakodnevno ćemo vam predložiti jednu snimku koncerta, album i knjigu, kao prijedlog uživanja u glazbenoj umjetnosti, kako bismo zajedno lakše podnijeli ova, za glazbenu industriju, teška vremena.

KONCERT: Monsters of Rock: Metallica, Pantera, Black Crows, AC/DC (Moskva, 1991.)

Protrestite sredinu tjedna legendarnim koncertom Metallice, Pantere, Black Crows i AC/DC koji se 28. rujna 1991.godine održao u Moskvi u tadašnjem Sovjetskom Savezu. Koncert se održao pred oko 1.6 milijuna ljudi, na poziv tadašnje vlasti na čelu s Mihailom Gorbačovom kako bi se SSSR počeo otvarati zapadu, a publiku je čuvalo čak jedanaest tisuća pripadnika vojske i policije.

ALBUM: Black Pumas "Black Pumas" (2019.)

Iz Austina u Teksasu stiže nam debitatnski album benda Black Pumas, Black Pumas "zaradili" su nominaciju za Grammy u kategoriji Najboljeg novog izvođača, a svojim retro blues zvukom osvajaju obožavatelje diljem svijeta.

KNJIGA: Bruce Springsteen - Born To Run

Bruce "The Boss" Sringsteen utjelovljenje je rock zvijezde: primljen je u Rock 'n' roll kuću slavnih, Kuću skladatelja, dobitnik je dvadesetak Grammyja,nagrade Oscar, a njegova autobiografija štivo je koje se ne propušta.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni