Nag-radne

Osvoji upad na koncert Hellcats, Diamond Dust i Infidelic Affliction

Osvoji upad na koncert Hellcats, Diamond Dust i Infidelic Affliction

Nova Valhalla održati će se u subotu, 03. listopada, u zagrebačkom klubu Močvara. Nastupiti će bendovi Hellcats, Diamond Dust i Infidelic Affliction. Uz njih, održati će se promocija novog albuma Slayera te slušaona najboljih heavy metal hitova by DJ Lawless & Kneža. U suradnji s organizatorom dijelimo 2x1 upad za koncert.

NAGRADNA IGRA:
Da bi ste sudjelovali morate odvojiti dvije minute svog vremena i napraviti sljedeće:  "Lajkati" Sound Report na Facebooku, ukoliko već niste, i ondje nam u inbox poslati poruku sadržaja: "Valhalla 1", uz svoje puno ime i prezime, te podjeliti ovaj članak na svome facebook zidu - jednostavno. 
Nagradna traje do četvrtka, 01.10. do 18 sati, nakon čega ćemo nasumce odabrati dvoje pobjednika te ih obavijestiti naknadno.

Pobjednici: Adrian Tkalčec i Lukrecija Mesek

Nastupaju:

Hellcats (all female heavy metal - Ljubljana) 

Počeci benda Hellcats sežu u rano djetinjstvo sestara Saše i Sonje Zagorc, koje su počele svirati još dok su bile u glazbenoj školi. Saša je studirala klasičnu gitaru, a Sonja flautu. Kasnije se Sonja prebacila na bubnjeve i 2006. osnivaju bend Hellcats, čime počinje i povijest ženskog heavy metala u Sloveniji. Sestre Zagorc ujedno su i autorice glazbe i tekstova svih pjesama benda. Hellcats su dokaz da su visoke pete i metal glazba i više nego dobra kombinacija, što također potvrđuju i odlične reakcije publike. Od mnogobrojnih nastupa izdvojit ćemo čak dva nastupa na Metaldays festivalu u Tolminu, nastupe na Viva la Pola festivalu, na Jelen Demofestu u Banja Luci te turneju po Rusiji, Italiji i Njemačkoj gdje su nastupale kao headlineri. Godine 2013. bend je objavio svoj album prvijenac Divja Pot, a do sada su objavili 3 videa za pjesme Steelrider, Now Is My Time i Demon Dreams. Nakon što su osvojile Zagreb na Valhalli u listopadu 2013. godine, sada se opet vraćaju zapaliti domaću publiku istinskim ženskim heavy metalom!

Diamond Dust (Thrash/Heavy/Power Metal – Rijeka)

Nakon što su demolirali publiku u listopadu 2014. na Valhalli, sada se vraćaju pokazati svoju noviju viziju heavy/thrash metal zvuka! Bend je osnovan početkom travnja 2006. godine. Iza sebe ostavili su dva self-release albuma pod nazivom "Diamond Dust" i "Triumph of Soul", koji sadrže po šest autorskih pjesama te trenutno rade na novim materijalima za treći album. Nastupali su na više poznatijih festivala kao što su DARK"O" Metal Fest, Ri Rock, Oluja Festival, In Your Face Festival te mnogim drugima. Bend je poznat po žestokom zvuku i energičnom nastupu, čemu je najbolje posvjedočiti iz prve ruke. Ovom prilikom oprostit će se od svog gitarista, pa Vas pozivaju da zajedno na Valhalli, u najžešćem mogućem tonu, napravimo pravu heavy/thrash metal zabavu!

Infidelic Affliction (Thrash Metal - Zagreb)

Komentar novinarke portala Terapija.net nakon nastupa Infidelic Afflictiona u klubu Attack početkom 2015. godine savršeno dočarava ono što možete očekivati od ovoga benda: "'Tako old school, a još mladi!' bio je komentar moje frendice na ovaj uzbudljivi thrash metal retromanični cirkus. Time je njihov performans još nevjerojatniji, jer s pozavidnom usviranošću i bez imalo treme vladaju binom kao da su već zaredali popriličan broj koncerata. U sredini stoji djevojka koja dostojanstveno gazi bas. Čas je mirna, čas uživljena. Bubnjar jadan nikad nema vremena za ulogu u cirkusu, jer ritmom mora držati tlo pod nogama ovoj simpatičnoj paradi. Kad je basistica na jednoj pjesmi preuzela glavni vokal, naježila sam se koliko snage ima u grlu tog malenog bića. Baš ga urla sve u 16 i ostaneš paf kad se pritom preobrazi iz pitome mačke u zvijer spremnu da te raskomada. Zasigurno pogađate, svirka Infidelic Afflictiona bila je vrhunac koncerta!“ 

Za sve ljude žedne teškog i melodičnog zvuka pripremamo metal mix na kojem ćete moći čuti junake heavy, power i thrash metala kao što su DIO, Judas Priest, Helloween, Blind Guardian, Iron Maiden, Manowar, Metallica, Exodus, Kreator, Saxon, Black Sabbath, Accept, Hammerfall, Stratovarius, Lost Horizon, Edguy, Running Wild, Megadeth, Iced Earth, Rhapsody Of Fire, Hell, Sabaton, Powerwolf, Wisdom, Slayer, Grave Digger, DragonForce, Gamma Ray, Avantasia, Alestorm, Sonata Arctica, Sodom, Anthrax, Gloryhammer, Majesty, Korpiklaani, Grim Reaper, Primal Fear, Kamelot, Rage, Rainbow, W.A.S.P. te ostale dobre zvukove brzih bubnjeva, melodičnih solaža i moćnih vokala. 

Cijena ulaznice iznosi 25kn na ulazu u klub.
Vrata kluba se otvaraju u 21 sat.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni