Nag-radne

Osvoji upad na koncert Amy LaVere i Willa Sextona - podjeljeno

Osvoji upad na koncert Amy LaVere i Willa Sextona - podjeljeno

Izvrsna kantautorica i kontrabasistica Amy LaVere ponovno će nastupiti pred zagrebačkom publikom u pratnji odličnog gitarista i producenta, Willa Sextona. Glazbenica će 26. travnja nastupiti u Klubu, a na Sound Reportu možete osvojiti 2x2 upada na koncert.

Da biste mogli osvojiti upad, potrebno je "lajkati" Sound Report na Facebooku, ukoliko do sada niste i ondje nam u inbox poslati poruku sadržaja: "LaVere NI" uz vaše puno ime i prezime te podjelite ovaj članak na vašem Facebook zidu. Nagradna traje do ponedjeljka, 25. travnja, u 14 sati, nakon čega ćemo nasumce izvući dva pobjednika koji će osvojiti po dva upada i javiti im.
Sretno!

Ivan Franjković i Ivica Ivcevic su osvojili upade.

Amy LaVere u stalnom je pokretu, a živi svoj san. Tijekom čitave svoje karijere, nastupala je diljem svijeta, a najviše u SAD-u. Njen prvi glazbeni projekt je punk-rock bend Last Minute, nakon čega se udaje za Gabea Kudela, bivšeg kontrabasista benda The Legendary Shack Shakers koji je naučio svirati kontrabas te su osnovali duo The Gabe & Amy Show. Rastaju se 2003. godine, no Amy i dalje nastavlja svirati kontrabas i pisati pjesme.

Paralelno s glazbenom karijerom, Amy se pojavljuje u dva filma; "Walk The Line" u ulozi Wande Jackson te u "Black Snake Moan". Nedugo potom Archer Records izdaje njezin prvi solo album "This World Is Not My Home". Između ostalih, na ploči je surađivala s legendarnim Jimom Dickinsonom i posljednjih godina vrlo utjecajnim Jimbom Mathusom (Squirrel Nut Zippers). S Jimom Dicksonom surađuje na albumu "Anchors & Anvils" te EP-ju "Dies of Love", a njegova smrt i raskid veze s Paulom Taylorom obilježili su njen sljedeći album "Stranger Me" iz 2011. godine.

Kao predgrupa nastupiti će zagrebački bend Svemir.

Svemir je četveročlani bend iz Zagreba koji djeluje od 2011. godine. Začet kao nastavak kantautorskog djelovanja svoje frontwoman, Zvonke Obajdin, iz akustičnog dua koji je 2012. snimio svoj istoimeni debut "Svemir", ubrzo se transformirao u kompletni bend klasnične rokenrol postave, te u sljedećih nekoliko godina obišao klubove i festivale u Hrvatskoj i okolnim državama, da bi u jesen 2014. izdali svoj pravi, bendovski album "Tako jako".

Album je, baš kao i prvijenac, dobio odlične kritike i bio uvršten na listu najboljih albuma godine na nizu portala, regionalnih glazbenih blogova, radijskih emisija koje prate nezavisnu glazbu i sličnih medija, a Svemir je nastavio koncertirati diljem regije ali i raditi na novom materijalu.

Ulaznice su 30 kn u pretprodaji, na dan koncerta 40 kn.
Službena prodajna mjesta:
Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1
Aquarius CD shop, Varšavska 1
Dirty Old Shop, Tratinska 18
www.entrio.hr

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni