Nag-radne

Osvoji upad na Jaguwar i もしもし Supermagic u KLUB-u

Osvoji upad na Jaguwar i もしもし Supermagic u KLUB-u

Dijelimo 2x2 upada na koncert njemačkih shuegaze bendova Jaguwar i もしもし Supermagic koji će se održati 7. travnja u zagrebačkom klubu KLUB.

Da biste mogli osvojiti upad, potrebno je "lajkati" Sound Report na Facebooku, ukoliko do sada niste i ondje nam u inbox poslati poruku sadržaja: "Jaguwar" uz vaše puno ime i prezime te javno podijeliti ovaj članak na vašem Facebook zidu. Nagradna traje do srijede, 6. travnja, u 16 sati, nakon čega ćemo nasumce izvući pobjednike i javiti im. Dvije osobe osvajaju po dva upada. Sretno!

Jaguwar je njemački shoegaze/dreampop sastav čiji novi EP "II" zbilja zvuči sjajno. 
"Poslali su šturu biografiju, ali date crtice iz karijere govore dovoljno. Lemmy, Oyemi i Chris dolaze iz Dresdena, a spojila ih je ljubav prema legendarnom MBV koji su upijali uz puno kave i cigareta. Zvuče poput Beatlesa na koncertu Spacemen 3, uz stav i tehnički "pogon" 21. stoljeća. Povodom europske turneje kojom promoviraju gore spomenuti EP, premijerno će stati i u Zagrebu u četvrtak 7.travnja, a ako je vjerovati našim ušima, studijski materijal polaže nade da ćemo gledati odličan show." – poručuju organizatori.

Support čini Dresdenski もしもし Supermagic, math-rock četverac ponikao iz zanimljivog sastava Lingua Nada, a najbliža deskripcija ovog čuda bi bila: Tera Melos sa ADHD sindromom. Lingua je odradila dvije velike europske turneje prošle godine, tako da i ova supermagija ima kredibilitet.

Karte po cijeni 20/30 kn moguće je nabaviti u sistemu Entrio.
Službena prodajna mjesta:
Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1
Aquarius CD shop, Varšavska 1
Dirty Old Shop, Tratinska 18
Prodajna mjesta Entrio.hr i www.entrio.hr

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni