Nag-radne

Osvoji upad na Jacka Obliviana - podjeljeno

Osvoji upad na Jacka Obliviana - podjeljeno

Američki garage rocker Jack Oblivian nakon dvije godine ovaj petak stiže ponovno u Zagreb, u klub Klub, a tom prilikom dijelimo 2x2 upada na koncert.

Da biste mogli osvojiti upad, potrebno je  "lajkati" Sound Report na Facebooku, ukoliko do sada niste i ondje nam u inbox poslati poruku sadržaja: "Oblivian NI" uz vaše puno ime i prezime te podjelite ovaj članak na vašem Facebook zidu. Nagradna traje do petka, 6. svibnja u 11 sati, nakon čega ćemo nasumce izvući dva pobjednika koji će osvojiti dva upada i javiti im.
Sretno!

Martin Jenkač i Catarina Jović Aleixo osvojili su upade

Popularni glazbenik, pravim imenom Jack Yarber, vratio se na scenu nakon kratke diskografske pauze i to s novim albumom "The Lone Ranger of Love". Album je objavljen pod njegovom diskografskom kućom Mony Records, a na izdanju je radio sa sve popularnijim bendom The Sheiks.

Jack Oblivian i The Sheiks zajedno rade od ljeta 2014. godine, nakon što su surađivali na soundtracku za dokumentarac "The Invaders". Nakon nekoliko izvrsnih nastupa diljem svijeta glazbenici su odlučili suradnju ovjekovječiti na albumu, a spomenutu suradnju predstavit će publici na ovogodišnjoj turjeni po Europi.

Tijekom svoje bogate glazbene karijere Jack Oblivian bio je član nekoliko bendova, a među najzapaženijima su svakako Oblivians i The Tenessee Tearjackers. Glazbenik je poznat i po činjenici da je upravo on nagovorio Jacka Whitea da u Easley studiju snimi album koji će bend The White Stripes lansirati među zvijezde. Legendarna crvena gitara koju Jack White svira u spotu "Seven nation army" nekada je bila dio kolekcije Jacka Obliviana.

Oblivianova glazba poznata je po mješavini punka, bluesa i countryja, a zagrebačka publika će se još jednom imati prilike uvjeriti koliko znažan izričaj ovaj glazbenik ima na stageu, 6. svibnja u Klubu.

Ulaznice:
Ulaznice u pretprodaji možete nabaviti po cijeni od 50 kuna, dok će na dan koncerta iznositi 70 kuna.
Službena prodajna mjesta:
Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1
Aquarius CD shop, Varšavska 1
Dirty Old Shop, Tratinska 18
www.entrio.hr

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni