Nag-radne

Nagradna igra: Osvoji upad na Good Vibrations uz Charlie's Flaw, Malady Lane i Navarro - Završena!

Nagradna igra: Osvoji upad na Good Vibrations uz Charlie's Flaw, Malady Lane i Navarro - Završena!

Ukupno 99. po redu, odnosno posljednji Good Vibrations u 2015. godini rezerviran je za Skunk Anansie tribute bend Charlie's Flaw, Malady Lane i Navarro koji će zasvirati u srijedu u Vintage Industrial Baru. Dijelimo vam 2 x 1 upad za ovu odličnu koncertnu srijedu.

Nagradna igra: Da bi ste sudjelovali u nagradnoj igri morate odvojiti dvije minute svog vremena i napraviti sljedeće:  "Lajkati" Sound Report na Facebooku, ukoliko već niste, i ondje nam u inbox poslati poruku sadržaja: "GV Charlie's Flaw", uz svoje puno ime i prezime, te podjeliti ovaj članak na svome facebook zidu (vidljivost članka mora biti javna).  
Nagradna traje do srijede, 16.12., do 12 sati, nakon čega ćemo nasumce odabrati dvoje pobjednika te ih obavijestiti naknadno.

Tomislav Kipčić i Stipe Vidak su osvojili po jedan upad.

Nastupaju:
Charlie's Flaw je prvi Skunk Anansie tribute bend u Hrvatskoj i regiji. Bend čine iskusni glazbenici iz poznatih i manje poznatih bendova (Markiz, Paravojni Detektivi, The Real Thing,..), a članovi su: Ines Mlinarić Stakić (vokal), Neven Jurić (bas), Goran Mikulek (bubnjevi) i Dalibor Mikola (gitara). Sviraju repertoar Skunk Anansiea iz svih njihovih faza u originalnim aranžmanima, tako da će i ljubitelji benda, pa i oni koji toliko ne poznaju opus, a vole žestoku svirku, zasigurno doći na svoje.

Malady Lane je grunge/alternative rock četvorka koja je dio popularnog House Of Pablo kolektiva. Nakon nastupa na HOP festivalu u velikom pogonu Tvornice, ovo je njihov prvi nastup u Zagrebu, kao i prvi nastup s novim bubnjarom.

Navarro je tročlani rock bend iz Zagreba koji žanrovski podsjeća na QOTSA i zvuk kasnih  90-ih. Iza sebe imaju pobjedu na demo festivalu u Velikoj Gorici 2012., nastup u finalu Jelen Demofesta u Banja Luci 2015. te nekoliko singlova za Dallas Records kojeg su samoinicijativno napustili odlučivši se vratiti sirovijem zvuku i vlastitoj ideji kako Navarro treba zvučati. Kroz mjesec dana izdaju prvi EP "Kako Stvari Stoje" s kojim će se predstaviti u pravom svijetlu.

Prije početka koncerta DJ Kneža vrti kompilaciju  bendova iz House of  Pablo kolektiva!
Upad je 25kn, a početak u 20:30 sati.
Kompletirana je i postava jubilarnog 100. Good Vibrationsa koji će se održati 06. siječnja, a nastupit će Muscle Tribe Of Danger and Excellence, Them Moose Rush i Brain Production.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni