Koncerti

INmusic festival 2019. - uživo s trećeg dana!

INmusic festival 2019. - uživo s trećeg dana!

Wednesday we’re in love! Posljednjeg dana INmusic festivala očekujemo veliki The Cure! Pratite nas iz minute u minutu!

01:30  Odmah nakon The Curea, Kandžija i gole žene preuzeli su zadatak stvaranja sasvim nove lude atmosfere kako samo oni to znaju. Sreća pa se, već ionako dobro zagrijan šator, nije zapalio od plesa, skakanja i repanja. Ako netko zna napraviti ludnicu i zabaviti sve oko sebe, to su presimpatični Kandžija i Toxara. Sa svojim tipičnim osmjesima na licu napravili su party kako samo oni znaju. Čudo da se ta premala pozornica nije raspala ispod njih, oni zaslužuju barem dvaput veći stage. Uvijek znaju zabaviti sve oko sebe, a to je zato što se i sami odlično zabavljaju.

23:00 The Cure!

21:45 Kojoti na World Stageu! Kojoti su standardno odsvirali u svom žestokom ritmu i rasplesali ekipu da ih pripreme za zvijezde večeri. Njihov ludi nabrijani rock rock razbudio je publiku za dalje. Ritam Slijede nam legendarne zvijezde The Cure! Na par stvari im se pridružio Kandžija i podsjetio nas da ćemo krajem večeri prisustvovati i njegovom partyju!

 

20:45 LP!

 

20:00 Domaće snage na World Stageu - Mangroove!

19:30 Hrvatske predstavnice Europavox projekta, fantastične Tus Nua, rasturaju na Hidden Stageu!

17:45 Darkerima nije lako. Ne nije. Ali ne daju se. Već trideset godina. Phantasmagoria na Main Stageu uzbuđeno iščekuje The Cure. Crno se danas fura, atmosfera iz pakla čeka vas na INmusicu! Ne, to nije Lucifer, to je Tomi Phantasma! Egzorcizam na Main Stageu! Patnja i urlici! Crno, samo crno! 

17:30 Ichabod se bori sa sunčevim zrakama na World Stageu

 

17:15 Hrvatski pobjednici INmusic Breakthrough natječaja otvorili su posljednji dan četrnaestog festivalskog izdanja! Fanovi su u prvim redovima potražili zaklon od sunca, a ima i nekoliko velikih fanova Curea koji čvrsto čuvaju svoje mjesto za nastup velikana!

 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni