auto-r

1 / 1
Jelena Milanović

Jelena Milanović

Piše od 14.10.2015.

U 6 godina napisala je 5 članaka.

Video intervju: She Loves Pablo

Video intervju: She Loves Pablo

Žestoki stoner rockeri She Loves Pablo ove godine slave deset godina benda. Početkom ožujka objavili su treći album, "Try Mandarin", a 18. i 19. ožujka održat će i dva koncerta u KSET-u kojima će promovirati album i uz razne goste proslaviti deseti rođendan. Prije par dana svratili smo u House of Pablo kako bi popričali s momcima te snimili ovaj video intervju. Što imaju za reći o novom albumu, sceni, koncertima u KSET-u, House of Pablo kolektivu i raznim drugim temama - pogledajte u nastavku.

Marin Jurić-Čivro -

Marin Jurić-Čivro - "Glazba je kao dijete, koje odgajaš kako odrastaš"

Trenutno se emitira druga sezona glazbenog showa The Voice koji je pokorio male ekrane diljem svijeta, pa tako i u Hrvatskoj. Hrvatsku publiku jednako je tako prošle godine svojom spontanošću i posebnim glasom pokorio Marin Jurić-Čivro. Mlada glazbena nada iz Virovitice postao je tako jedan od finalista prve sezone The Voice - Najljepši glas Hrvatske, a danas se već može pohvaliti osvajanjem hrvatskih top-ljestvica, kako svojim prvim singlom "Dobro jutro svima", tako i zajedničkim singlom s grupom Luminize "Zašto još volim te" za koji je također primio nagradu "Hit mjeseca". A što Marin danas ima za reći o The Voiceu i kandidatima, koji su njegovi planovi i s kim bi da može nastupao, a koja ga sjećanja vežu za djetinjstvo i više provjerite u intervjuu!

Video intervju - Svoystvo, zagrebački metalci u usponu

Video intervju - Svoystvo, zagrebački metalci u usponu

Ususret "Dobrim Vibracijama" podružili smo se s Ivanom, Matijom i Domagojem iz Svoystva koji će uz Strenght (Pantera tribute) i Ashes Of Eternity, u srijedu 9.12. nastupiti u Vintage Industrial Baru. Ovaj peteročlani metal bend osnovan je 2013. godine u Zagrebu, a u ožujku ove godine izdali su EP "A Memory Of A Human Being". U pripremi je i album a glazba koju stvaraju je, kako sami kažu, ona koju vole čuti, koja definira njih, njihova uvjerenja i vizije. Više o momcima i bendu pogledajte u videu!