Intervju

Edo Maajka:

Edo Maajka: "Mislim da je ovo moja godina!"

Na tronu regionalne hip hip scene sjedi od kada se na istoj pojavio. Edo Maajka otvorio je novo poglavlje karijere, a pred njim je izlazak novog studijskog albuma s bendom. Prije fantastičnog nastupa na Sea Star Festivalu, s Edom smo razmijenili nekoliko riječi i saznali kada bi novo izdanje trebalo ugledati svjetlo dana.

Dosta se dugo stvarao novi album, je li to samo moj dojam ili?
Mislim, nisam ga dugo stvarao, dugo sam čekao vrijeme kada ću skupiti ljude koji mi trebaju za novi album. Brzo smo ga složili i napravili, tako da idući album s ovom ekipom će jako brzo izaći. Mislim da će biti krajem sljedeće godine sigurno. 

Ovaj sada nekada izlazi?
Da, za dva-tri tjedna sigurno. Dobit ćete neku pozivnicu, izlazi sa singlom za pjesmu "Bolje je bolje". Na njoj gostuje Yaya iz Jinxa koja je ubila refren. Pjesma je jako dobra i mislim da je ovo moja godina, bez zajebancije. Album je izvanserijski.

Kako ti je bilo nastupiti s Frenkijem, Kontrom i Indigom u Boogaloou? Je li te vratilo u neka stara vremena ili?
I dan danas nastupam sa Soundsystemom, s Frenkijem i sa DJ Soulom, to je naš standard. Nikada to neću prestati raditi, ali ovo s bendom mi je sada veći izazov i na to ću potrošiti veliku većinu svog vremena u sljedeće dvije godine. 

Jako puno klinaca sam primijetila u publici, kako ti to objašnjavaš iz svoje perspektive?
Ne znam, nadam se da će im se svidjeti ovo što radim. (smijeh). Uzbuđen sam jako oko novih pjesama, što ih mogu izvesti, dobar hajp!