Specijal

PREMIJERA: Antonio Bratoš i Zoe Kida -

PREMIJERA: Antonio Bratoš i Zoe Kida - "Dobar akord"

Antonio Bratoš ne prestaje s iznenađenjima. Dugo očekivani album najavljuje još jednim singlom, pravom ljetnom chill romantikom.

"Dobar akord" rezultat je izvrsne suradnje s jednim od najboljih ženskih vokala na ovim prostorima. Naime, Zoe Kida koja gostuje u ovoj pjesmi točno je dala ono što joj je trebalo -  atmosferu i refren koji se pamti na prvo slušanje - ističe Bratoš. U spotu se kao glumica pojavljuje Sonja Veljanovski, a pogledati ga možete u nastavku.

 

 

Ova pjesma je ujedno i prva suradnja na albumu koji će imati čak tri dueta - svki s po jednim lead vokalom benda Zemlja Gruva. Karakterističnim baritonom i romantičnom ljubavnom tematikom, Bratoš definitivno zna pogoditi ženski senzibilitet. "Dobar akord" je pomalo strukturalno netipična pjesma i hrabra ideja za single zbog svog narativnog dijela koji slušaoca priprema na snažan refren u kojem Zoe Kida podiže pjesmu na novi nivo nježnom, upečatljivom i pjevljivom melodijskom linijom. Pjesmi je dodatni šarm dao smooth jazz solo sjajnog Maxa Kočetova, a cijeli zvjezdani paket produkcijski je zaokružio Ivan Mirković Bambi.

 

Tekst i glazbu je napisao Antonio Bratoš, producent je Ivan Mirković Bambi, a režiju spota potpisuje Kosta Đuraković.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni