Vije-sti

Željka At Ease u Sax!-u

Željka At Ease u Sax!-u

U srijedu, 14. listopada s početkom od 21 sat klub Sax! nastavlja s uspješnom sezonom koncertnog ciklusa "Novi hrvatski jazz", a u ovu srijedu svi ljubitelji jazza moći će uživati u nastupu pjevačice zagrebačkog Mangroovea, odlične soul & jazz glazbenice Željke Veverec, koja će ovaj put nastupiti u sastavu Željka At Ease.

Željka Veverec je s Mangrooveom upravo snimila fantastičan duet s legendarnim Dadom Topićem i Igorom Geržinom na saksofonu. Pjesma "Pokušaj" lagano pleše na radijskim valovima i osvaja i neosvojivo, a uskoro će dobiti i svoje video izdanje.

U takvom momentu Željka, za koju kažu da je supermodel koji uživa u hrani, hrabra fobičarka, strastvena plesačica, loša matematičarka i žena koja može izgovoriti 30 riječi u sekundi, dolazi u klub Sax! sa svojim neodoljivim triom, ona i dva manekena.
Željka je javnosti također poznata kao pjevačica odličnog soul funk benda Mangroove s kojim je do sada objavila dva albuma, a trenutno radijskim eterom kruže pjesme s trećeg albuma koji izlazi krajem listopada. Osim autorske glazbe koju stvara u Mangrooveu, Željka se voli poigravati s poznatim i manje poznatim pop pjesmama u opuštenim jazz aranžmanima, pa je tako oko sebe okupila odlične muzičare Tonija Starešinića (Mangroove, Chui, Tobogan)  i Đuru Dobranića (Groovy Cakes),  te su zajedno krenuli u glazbenu igru u sastavu Željka At Ease. 

Koncert počinje u 21 sat, ulaz je slobodan, a očekuju vas neopisiva večer, nesvakidašnje melodije, ritmovi plesnog karaktera i harmonija u harmoniji. Srijeda u Saxu!

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni