Vije-sti

Zamba predstavlja videospot

Zamba predstavlja videospot "Goin' Wild"

Blues rock sastav, Zamba, predstavlja singl i videospot "Goin' Wild", drugi spot s hvaljenog albuma prvijenca "Home" (Spona, 2015.).

Singl čvrstog i energičnog ritma te vrlo prepoznatljivog riffa na pomalo neobičan način govori o ljubavi, stvarajući poseban ugođaj i emotivni konflikt koji se provlači kroz čitavu pjesmu. Autor glazbe i teksta je Boris Dugi - Novački Zamba, a za glazbenu produkciju je zaslužan Dragutin Smokrović Smokva.

U režiji mladog umjetnika Leonarda Lesića snimljen je videospot koji izvrsno prati dinamiku i priču pjesme, a Zamba o pjesmi kaže: "Katkad u životu svakome dođe trenutak koji ga tjera na "Goin' Wild"".

Sastav Zamba je pobjednik "5th Croatian Blues Challengea", predstavljao je hrvatsku na najvećem svjetskom blues natjecanju "International Blues Challengeu" u Memphisu, a važno je istaknuti da ovog travnja putuje i na "6th European Blues Challenge" u talijansko mjesto Torrita di Siena u Toskani. Na najvećem europskom blues natjecateljskom festivalu, nastupaju izvođači iz 21 zemlje, a Zamba je dobio čast zatvoriti natjecateljski dio programa i nastupiti posljednji u subotu, 9. travnja.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni