Vije-sti

Zagrijavanje za Uprising Reggae Festival uz Sassju

Zagrijavanje za Uprising Reggae Festival uz Sassju

Najveći slovački festival – Uprising Reggae Festival, ove će godine prvi put prije samog festivala, doći u Zagreb i "ući" u Vintage Industrial Bar! Svi koji u četvrtak 12.svibnja, dođu na Sassjin koncert, korak su bliže da osvoje 2 besplatne festivalske ulaznica. I naravno, uz dobro društvo korak su bliže dobrom vikendu!

Prije nešto više od godinu dana, Sassja je po prvi puta održala svoj samostalni koncert u Zagrebu. U prepunom Ksetu, već tada pokazala je nevjerojatnu energiju i snagu, a ubrzo nakon toga uslijedili su nastupi na gotovo svim značajnim festivalima u regiji. Sada bogatija za još više iskustva i nastupa u nogama i s 5 singlova iza sebe, koji broje milijunske poglede na YouTube-u, SASSJA se vraća. 12. svibnja održat će koncert u Vintage Industrial Bar-u, a ulaznice su u prodaju putem sustava Entrio.

Uprising Reggae Festival najveći je slovački festival koji će se ove godine održati 26. i 27. kolovoza na jezeru Golden Sands u predgrađu Bratislave. Osim Sassje koja će nastupiti 26.8., festival će na četiri glazbene pozornice ugostiti neke od najpoznatijih i najvećih glazbenih predstavnika dub-a, reggae-a, drum n' bassa, dancehalla i raggajunglea.

Svjetska atrakcija ALBOROSIE, glamurozna pjevačica Nneka, Tarrus Riley, Dean Fraser, Alaine…samo su neki od brojnih izvođača koji vas očekuju na jezeru Golden Sands.

Osim izvrsnog line up-a, festival čini posebnim i prekrasna priroda uz jezero koje u vrućim ljetnim danima nudi toliko potrebno osvježenje te niz drugih popratnih aktivnosti.

Više informacija o tome kako do ulaznica za Uprising Reggae Festival pratite na facebook stranici Sassje i Menart BPM.

Na koncertu u Vintage Industrial Baru, Sassja će izvesti "Clash", "Za raju", "Jemen", "PMS" i još brojne, sada već svima dobro znane, stvari s albuma "Taktički praktično".

Cijena ulaznica iznosi 35 kuna i mogu se kupiti putem sustava Entrio. Ukoliko ulaznica ostane i na dan koncerta, cijena će iznositi 45 kuna.

Uz Zagreb, Sassja za sada ima potvrđene koncerte diljem regije:
16.4. Zenica
17.4. Bijeljina
30.4. Aarau Švicarska
12.5. Zagreb
13.5. Ptuj Slovenija
15.7. Backyard festival
29.7. Regius festival Šibenik
5.8. Metlika Slovenija
19.8. Velenje Slovenija
26.8. Uprising Reggae festival Slovačka

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni