Vije-sti

Upoznaj vodeće ljude s festivala kao što su Glastonbury, Primavera, Eurosonic i drugi

Upoznaj vodeće ljude s festivala kao što su Glastonbury, Primavera, Eurosonic i drugi

Sjajna prilika za hrvatske glazbene profesionalce na ovogodišnjem SHIP Festivalu koji vam nudi odličnu priliku da upoznate i predstavite svoju glazbu na nekim od najpoznatijih europskih glazbenih festivala.

Glastonbury, Primavera Sound, Eurosonic, BUSH, D Fest, EXIT Festival, jazzahead!, MENT Ljubljana, PIN Music Conference, SHARPE, SPIKE, Taksirat, Tallinn Music Week i Waves Vienna dio su Speed Networkinga - Meet The International Festivals

Speed Networking će se održati u subotu, 16.rujna, s početkom u 10 sati u nezavisnom kulturnom centru Azimut.

Ne propustite jedinstvenu priliku za stvaranje novih korisnih kontakata. Za sudjelovanje se morate unaprijed registrirati ispunjavanjem ovog obrasca: https://bit.ly/SHIPspeednetworking

Prijave su otvorene do 1. rujna 2023. Za sudjelovanje u speed networkingu potrebna je važeća PRO-PASS ulaznica.

Podsjećamo, SHIP Festival koji će se održati od 14. do 17. rujna u Šibeniku publici nudi bogat koncertni program s više od 40 izvođača iz 15 europskih zemalja. Chui u Kući umjetnosti Arsen te Nu Genea live band, Porto Morto i nemanja na Tvrđavi sv. Mihovila otvaraju festival 14. rujna. U sljedeća dva festivalska dana na šest pozornica izmjenit će se žanrovski raznolika domaća i strana imena, a festival će zaokružiti međunarodni konferencijski program s preko 60 govornika iz 16 zemalja svijeta.

Ulaznice možete nabaviti u sustavu Entrio. Cijena ulaznice za koncert otvorenja 14.9. iznosi 29€, a isto toliko iznosi i ulaznica za sam festival (15.9. i 16.9.), ulaznica koja vam omogućava ulazak na koncert otvorenja i festival (14.9 - 16.9.) iznosi 34€. Pro Pass ulaznica kojom osim glazbenog programa dobivate pristup i konferencijskom dijelu programa iznosi 65€.
Festival SHIP organizira Ured za izvoz glazbe Hrvatska (HUZIP, HGU, HUIG, HUOKU) u suradnji s Javnom ustanovom u kulturi Tvrđava kulture Šibenik, a festival podržavaju Ministarstvo kulture i medija RHHrvatska Turistička Zajednica, HDS ZAMP, Grad Šibenik, Turistička zajednica grada Šibenika i Turistička zajednica Šibensko kninske županije.
sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni