Vije-sti

Ulaznice za Iron Maiden u Areni od danas u prodaji!

Ulaznice za Iron Maiden u Areni od danas u prodaji!

Od prve vijesti o tome da britanski kraljevi heavy metala 24. srpnja 2018. stižu u Arenu Zagreb, mailovi i socijalne mreže su se usijale od sheranja vijesti te potrage za informacijom o prodaji karata.

Interes za koncert iz Hrvatske ali i cijele regije je ogroman. Očigledno u Hrvatskoj postoji veliki broj zaljubljenika u oštre ali melodiozne zvukove bas gitare fantastičnog Stevea Harrisa te jedinstvenog glasa neponovljivog Brucea Dickinsona. Neizvjesnosti je kraj. Ulaznice su danas službeno puštene u prodaju! Dostupne su na svim prodajnim mjestima Eventima te putem linka www.eventim.hr, a cijene se kreću od 270 do 750 kuna.

Zbog velikog interesa očekuje se da neće biti dugo u prodaji te se savjetuje svim fanovima da što prije dođu do svog primjerka vrijednog papira koji 24. srpnja 2018 otvara vrata Arene Zagreb!

Koncept svjetske turneje the Legacy Of The Beast inspiriran je Maidenovom istoimenom mobilnom igrom i stripom, a pozornica i scenografija uključivat će niz različitih, ali međusobno povezanih “svijetova” koji će popratiti set listu velikog izbora materijala iz osamdesetih godina, i pregršt iznenađenja s kasnijih albuma, u svrhu postizanja raznolikosti.

Ulaznicu u svijet the Legacy Of The Beast dostupne su po sljedećim cijenama:

Lože - 750kn

Salon - 650kn

Tribina dolje 1 - 370kn

Tribina dolje 2 - 360kn

Parter - 350kn

Tribina gore 1 - 295kn

Tribina gore 2 - 270kn

Potpuni raspored europske turneje možete pronaći na službenoj stranici benda ironmaiden.com, a očekuje se da će se turneja nastaviti i u 2019. I ovog puta, Maiden će nedvojbeno udovoljiti vjernim obožavateljima, priredivši spektakl kakav samo njima dolikuje.

Ulaznice kupite putem linka www.eventim.hr  i na svim prodajnim mjestima Eventima.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni