Vije-sti

U domu gitarista Cannibal Corpse pronađena  velika količina oružja i tri ljudske lubanje.

U domu gitarista Cannibal Corpse pronađena velika količina oružja i tri ljudske lubanje.

Slučaj iz dana u dan poprima nove razmjere bizarnosti.

Pat O’Brien, gitarist benda Cannibal Corpse, uhićen je prošlog tjedna nakon bizarnog lanca događaja koji se odvio 10. prosinca na Floridi., O’Brien je provalio u susjednu kuću gdje je vlasnike kuće upozoravao na, prema njemu,skorašnje apokaliptične događaje, tražio ih utočište jer je u njegovoj kući izbio požar, a nakon dolaska policije, policijskog službenika je napao nožem te je uskoro bio priveden.

Nakon što je požar u O’Brienovoj kući bio ugašen, vatrogasni službenici u njemu su pronašli arsenal oružja među kojem se nalazilo čak 50 sačmarica, vojni bacači plamena i na tisuće rundi streljiva, a i tri ljudske lubanje.

O’Brien je službeno optužen za pljačku i napad na službenu policijsku osobu te je pušten na slobodu uz 50,000 $ jamčevine. O incidentu se oglasio i njegov bend koji bi u svibnju trebao krenuti na turneju sa Slayerom:

Iako ne možemo pružiti više informacija vezanih za incident, želimo sve obavijestiti da Pat dobiva potrebnu pomoć i cijeni podršku i ljubav obožavatelja Cannibal Corpsea koja pristiže iz cijelog svijeta.“

Mirta Klarić
Mirta Klarić

Urednica odjela razvoja, produkcije i realizacije zabavnog sadrzaja