Vije-sti

Tús Nua uoči europske turneje objavile pjesmu

Tús Nua uoči europske turneje objavile pjesmu "Palindrome"

Nakon pjesme "Ride" kojom su najavile novi studijski album, Tús Nua predstavljaju drugi singl s nadolazećeg izdanja, pjesmu "Palindrome".

Uz novu pjesmu objavile su i spot čiju režiju potpisuje Lara Varat, dok je za produkciju skupa s njom zaslužna Emina Hermann. Eva Basta je osoba iza kamere, a montažu potpisuje Josip Bojčić. Singl je sniman kod Vedrana Kovačića-Belog i masterirao ga je Igor Meister. Pjesma je dostupna za besplatni download na Bandcampu benda, a poslušati se može još na YouTubeu, Deezeru, Spotifyju, Apple Musicu te ostalim digitalnim streaming servisima.

Ovu pjesmu kuhamo već neko vrijeme, a gin-tonic, zalazak sunca na buri u zimu i dvije razdrdane klasične gitare su nam pomogle da tu priču privedemo kraju i oblikujemo pjesmu u ovom smjeru. Veselimo se što možemo podijeliti još jedan dio novog albuma - kažu Tús Nua. Tús Nua su prije nekoliko dana najavile i europsku turneju pod nazivom Red Venture Tour, u sklopu koje će osim u Hrvatskoj nastupiti u Srbiji, Mađarskoj, Slovačkoj, Češkoj te Poljskoj.

Podsjetimo, prvi album "Horizons" Tús Nua su objavile 2017. godine te su dobile kritike hvale od publike i struke. Među pjesmama objavljenima na albumu našla se i "Fight!" koja je na najpoznatijem američkom alternativnom radiju KEXP bila pjesma dana.

 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni