Vije-sti

Tús Nua novim singlom

Tús Nua novim singlom "Ride" najavljuju drugi album!

Nakon sjajnih kritika na prvi album "Horizons" i brojnih koncerata diljem Hrvatske i regije, Tús Nua su objavile novi singl "Ride". Radi se o pjesmi kojom najavljuju drugi studijski album, koji bi svjetlo dana trebao ugledati iduće godine. Singl prati i spot sniman pod redateljskom palicom Renate Lučić u suradnji s Filipom Filkovićem Philatzom. Produkciju potpisuje More-Magnets.

Novom pjesmom Tús Nua najavljuju i nove koncerte u Hrvatskoj i regiji. Prvi koncert bit će na zagrebačkom INmusic festivalu za nekoliko dana gdje nastupaju 26. lipnja, 29. lipnja će svirati u klubu Kotač u Puli, dok će u srpnju svirati na Wrong Festu u Pančevu. Tús Nua najavljuju i europsku turneju za jesen ove godine, no više detalja će biti poznato uskoro.

Podsjetimo, album "Horizons" objavile su 2017. godine te su dobile kritike hvale od publike i struke. Među pjesmama objavljenima na albumu našla se i "Fight!" koja je na najpoznatijem američkom alternativnom radiju KEXP bila pjesma dana. Cure su svirale i kao support bendu God Is An Astronaut.

Novi singl može se preuzeti besplatno (ili uz donaciju) na Bandcamp stranici Tús Nua, a dostupan je i na svim ostalim digitalnim servisima poput YouTubea, Deezera, iTunesa te Spotifyja.

 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni