Vije-sti

“The Converse Rubber Tracks” natječaj počinje 1. Ožujka

“The Converse Rubber Tracks” natječaj počinje 1. Ožujka

Nakon 8 regionalnih gradova i 11 besplatnih glazbenih radionica 1. ožujka počinje Converse Rubber Tracks natjecanje za bendove. Svi zainteresirani bendovi ili pojedinci, bez obzira na žanr, moći će se prijaviti popunjavanjem online aplikacije i slanjem materijala preko sitea www.converse.hr od 1. do 20. ožujka.

Potom sljedi period online glasovanja, od 23. ožujka do 4. travnja. Glasanjem fanova u najuži krug ulazi 15 bendova od kojih će zatim, žiri izabrati 7, koji će dobiti priliku za snimanje u Studiju M u Novom Sadu.

 U žiriju Converse Rubber Tracks natjecanja su Mirela Priselac Remi (Elemental), Vladimir Radusinović Radule (Atheist Rap) i Marko Šelić Marčelo, koji će do 15. travnja proglasiti pobednike.

 Izabrani bendovi ili pojedinci ući će u novosadski Studio M 4. svibnja, a imat će priliku snimati pod budnim okom domaćih i stranih producenata koji dolaze iz New Yorka i “Converse Rubber Tracks“ studija iz Brooklyna.

 Izvođači će u Studiju M provesti dovoljno vremena na stvaranju materijala, a zatim i zadržati puno pravo na svoju muziku.

 Do sada su kroz besplatne muzičke radionice koje su održane u Beogradu, Splitu, Sarajevu, Nišu, Novom Sadu, Zagrebu, Banjaluci i Skoplju Converse Rubber Tracks takmičenje podržali Atheist Rap, Ivan Božanić (Pips, Chips & Videoclips), Sajsi MC, SevdahBaby, Letu štuke, Marčelo, gitarista Saša Friš, glazbeni producent Predrag Pejić, Mirela Priselac – Remi i Luka Tralić – Shot (Elemental), Sopot, Petar Mladenovski (Superhiks) i Jonathan.


Remi

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni