Vije-sti

The Answer uspio na Kickstarteru!

The Answer uspio na Kickstarteru!

The Answer

Po mnogočemu posebni The Answer postali su prvi hrvatski bend koji je na međunarodnoj platformi Kickstarter uspio prikupiti sredstva za snimanje albuma. Uz pomoć fanova i glazbenih entuzijasta iz cijeloga svijeta, skupili su preko 5000 funti kojima će financirati rad na budućem albumu "Made of Questions".

Na Kickstarteru možete pogledati profil kampanje benda i njihov put do uspjeha.

Osim što karijeru financiraju u inozemstvu, nekonvencionalna glazbena putanja benda The Answer vidljiva je u tome što sve singlove snimaju na hrvatskom i engleskom jeziku, pri čemu se njihov glas čuje i nacionalno i globalno. Pjevaju o ljubavi, užitku, strasti, požudi i razumijevanju – svemu onome što nas čini ljudima kakvi jesmo, ali nas potiče i da postanemo više od toga. The Answer se trenutno nalaze na putu s puno pitanja, a njihov konačni cilj je kroz glazbu doseći ultimativni odgovor, nešto u čemu već sada imaju pomoć prvih vjernih fanova.

Grupu The Answer čine Michael Brown (pravim imenom Mihael Kvorka) - lead vokal benda koji također svira i klavijature, trombon i gitaru; suosnivač Rob Sugar (Robert Domitrović) zadužen za bubnjeve i udaraljke; Sauvage de Jour (Dan Divjak) koji svira gitaru i klavijature te najmlađi član i gitarist Matt Skoro.

Njihov debitantski singl "Ako sam sam", odnosno "If I had you", sa zavidnim uspjehom emitira se na preko 100 radio postaja u SAD-u, Ujedinjenom Kraljevstvu i Jugoistočnoj Europi. Novi singl singl "Zašto", u engleskoj verziji "Where is our love", već sada je na putu da ga nadmaši i vine ovaj bend u visine domaće i svjetske slave.

Više o bendu The Answer saznajte na njihovom Facebooku i Twitteru.

http://www.youtube.com/watch?v=6rlU4V5ECsY
sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni