Vije-sti

Svemir prije Amy LaVere i Willa Sextona u Klubu

Svemir prije Amy LaVere i Willa Sextona u Klubu

Izvrsna kantautorica i kontrabasistica Amy LaVere ponovno će nastupiti 26. travnja pred zagrebačkom publikom u pratnji odličnog gitarista i producenta Willa Sextona. Prije njih nastupit će zagrebački bend Svemir.

Svemir je četveročlani bend iz Zagreba koji djeluje od 2011. godine. Začet kao nastavak kantautorskog djelovanja svoje frontwoman, Zvonke Obajdin, iz akustičnog dua koji je 2012. snimio svoj istoimeni debut "Svemir", ubrzo se transformirao u kompletni bend klasnične rokenrol postave, te u sljedećih nekoliko godina obišao klubove i festivale u Hrvatskoj i okolnim državama, da bi u jesen 2014. izdali svoj pravi, bendovski album "Tako jako".

Album je, baš kao i prvijenac, dobio odlične kritike i bio uvršten na listu najboljih albuma godine na nizu portala, regionalnih glazbenih blogova, radijskih emisija koje prate nezavisnu glazbu i sličnih medija, a Svemir je nastavio koncertirati diljem regije ali i raditi na novom materijalu.

Treći album najavljuju za svibanj, a kako će otprilike zvučati možete početi otkrivati već sada jer bend malo po malo stavlja nove pjesme na svoj YouTube kanal.

Ulaznice su 30 kn u pretprodaji, na dan koncerta 40 kn.
Službena prodajna mjesta:
Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1
Aquarius CD shop, Varšavska 1
Dirty Old Shop, Tratinska 18
www.entrio.hr

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni