Vije-sti

Svemir predstavlja pjesmu

Svemir predstavlja pjesmu "Plus četrdeset" uoči izlaska novog albuma

Nakon što su nam u posljednjih nekoliko mjeseci poklonili akustične, kod kuće snimljene verzije dvije nove pjesme, i njima najavili svoj novi album "Strah od dubine", Svemir objavljuje i prvi službeni, studijski singl.

Pjesma "Plus četrdeset" ima sve ono što ste do sada kod Svemira voljeli, pa i više od toga: prepoznatljiv lirski rukopis teksta i pamtljivu melodiju koju nosi fino uigran bend, a ovoga puta sve još zaogrnuto zborskim dionicama koje dižu cijelu pjesmu u neke više sfere. Album "Strah od dubine" izlazi uskoro u izdanju Mast produkcije, a bend će ga promovirati intimnom svirkom u zagrebačkom klubu Vinyl 10. travnja 2019.
Album je sniman u tonskom studiju Sunday studios (snimatelj: Sven Pavlović), produkcija i miks djelo su Dražena Gavrilovića u njegovom Pod.room studiju, a master je radio Pavle Miholjević. Autor spota je Doringo. Bend čine Zvonka Obajdin na vokalu te gitari ili klaviru, Daniel Rodik na solo gitari i pratećim vokalima, San Mikulec na bas gitari i pratećim vokalima, te Matko Borišić na bubnjevima.

 

 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni