Vije-sti

Suicidal feat. Bane (Songkillers) –

Suicidal feat. Bane (Songkillers) – "Nada"

Matej Dučkić, poznatiji kao Suicidal, objavio je novi promo singl pod nazivom "Nada" koji je nastao u suradnji sa Željkom Banićem Banetom iz Songkillersa.

"Nada" je treći najavni singl s nadolazećeg albuma kojeg Suicidal, zagrebački reper i producent, priprema nakon duže glazbene pauze. Veliki doprinos pjesmi dao je i Bane, veliki umjetnik i čovjek čiji rad Suicidal prati od malih nogu. Suradnja s njim velika mu je čast, a za singl će uskoro predstaviti i spot!

Spojivši soul i hip hop negativu su pretvorili u pozitivu i nastala je Nada - "potaknuta svim lošim mislima kojima nas u posljednje vrijeme "hrane" sa svih strana." (Matej Dučkić – Suicidal)

Pjesma se temelji se na introspektivnom i pozitivnom tekstu kojim se želi prenijeti poruka da uvijek postoje stvari kojima se svi trebaju veseliti i nadati, vjerovati u njih i slušati svoje srce, poručuje Suicidal.

Za tekst i glazbu su zaslužni Matej Dučkić i Željko Banić Bane, dok im se u glazbi pridružuje i Radovan Stepanov. Na aranžmanu je radio Matko Šašek – Koolade.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni