Vije-sti

Sprema se 4. Zagreb Disco Festival

Sprema se 4. Zagreb Disco Festival

Počinje božićna disco groznica! Provjerena ekipa Zagreb DISCO Festivala i ove je godine pažljivo smišljala program i pripremila najveseliji, najluđi i najplesniji božićni disco spektakl. ZDF slavi četvrto božićno izdanje sa statusom najvećeg i najpopularnijeg regionalnog disco festivala koji je po svom programskom konceptu jedinstven u svijetu.

Ovogodišnji ZDF gostuje 15. prosinca u poznatom zagrebačkom klubu Boogaloo, za X generaciju mjesto poznato kao legendarna “MOŠA”. ZDF s ponosom i veseljem najavljuje bogatu klupsku produkciju s vrhunskim soundom i odličan program uz 10 DJa i live izvedbom specijalnih gostiju.

Neće biti teško zamisliti život u ritmu muzike za ples uz nastup kultnog zagrebačkog benda Jura Stublić & Film. Jedan od najpoznatijih bendova osamdesetih će usijati atmosferu sa svojim najvećim hitovima. I to nije sve! Nakon dvije godine na ZDF nam se vraća Marina Perazić no ovog puta u ulozi DJice sa svojim spektakularnim "Guilty Pleasure Disco Queen" show-om u kojem kombinira DJ set i Live izvedbu najvećih Denis&Denis hitova.

Pripremite se na punih osam sati čiste glazbene i plesne uživancije. Uz poznate ZDF DJe – Borivoja Vincetića, Krnyu, Fukija, Tome Ricova, XEDa i Uncle Jama, imat ćemo prilike vidjeti i Tomi Phantasmu, DJ XXXtendeda i HrwoE-a koji već sad s nestrpljenjem glancaju vinile. Na dva posebno osmišljena tematska dance floora slušat ćemo najbolju mjuzu koja se puštala u ‘70/’80’90. Otputujmo zajedno u najplesnije glazbeno doba kad smo izlazili po disco klubovima svaki dan.

Okupite staru ekipu i budite dio božićnog disco spektakla!

Ulaznice u pretprodaji u sustavu Eventim

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni