Vije-sti

Slovačka power-violence večer u Močvari

Slovačka power-violence večer u Močvari

U ponedjeljak, 26. veljače, u Močvari će nastupiti tri zanimljiva benda iz Slovačke (Medication Time, Mental Tension i Fyasco) uz podršku domaćih Aligrindtor.

MEDICATION TIME (Slovačka)

Krenuli kao "rehearsal" projekt, 2016. postaju the real deal. 2017. izbacuju svoj prvi demo tape i rokaju gigove po cijeloj slovačkoj a i šire. Ove godine izbacuju split 7'' sa Mental Tension i odlučuju svoja dupenca posjesti u kombi i odraziti se na zajednički tour. Svirat će samo nove stvari, samo brzo i samo agresivno. Power-violence responsibly!

 

MENTAL TENSION (Slovačka)

Sastoje se od članova nekolicine drugih bendova koji aktivno djeluju po slovačkoj, što ih zapravo na neki način sprečava da sa MT budu aktivni kolko bi oni to htjeli. Svejedno su odrokali pregršt gigova po slovačkoj te izdali 7'' sa Medication Time. Pure neoandhertal core.

 

 

FYASCO (Slovačka)

Ovaj kaotični duo došao je kao eksplozija na slovačku scenu. Već nakon izdavanja par snimaka, brzo su dobili ime i počeli rokat po domaćoj sceni, što se na kraju pretvorilo u pregršt gigova po vani i turnejom po indoneziji. Agresivni hardcore s jedinstvenim i sjajnim tekstovima. Šljagica u facu.

 

 

ALIGRINDTOR (Zagreb) - croco mince

Dobro nam znani zagrebački drum&bass mince spaßmacheri. Ovoga puta premjerno predstavljaju stvari s nadolazećeg 3way splita sa Disembowelerom i Weedeous Mincerom.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni